"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dilluns, 25 d’octubre del 2010

La gran cagada d'Interviú


A banda de nenes més o menys famoses a la portada, la revista Interviú es caracteritza (o es vol catacteritzar) pels seus reportatges de denuncia. I, aquest dilluns, han aparegut als quioscs fent una cagada històrica. Com està de moda desestabilitzar el Barça per qualsevol mitjà, aquesta publicació assegura que, durant la temporada 2007-2008, Joan Laporta va ordenar que uns detectius (els de sempre) investiguessin quatre jugadors del club. Ronaldinho, Eto'o, Deco i Piqué. El cost del seguiment va ser d'uns 5.000 euros.

Però algú s'ha molestat a dir als linxs d'Interviú que el català estava al Manchester United en aquella època, malgrat els periodistes afirmin que acabava de fitxar pel Barça? Quina credibilitat poc tenir la resta del reportatge en la qual s'assegura que els altres tres violaven les normes de conducta del club català i que, per això, Guardiola els va voler fora, tot i que va donar una oportunitat més al camerunès?. Per 5.000 euros, cap detectiu et fa un seguiment a Anglaterra, amb els preus que cobren. Van enviar un equip a vigilar un futurible sense cap motiu aparent? Ja han enviat algú a vigilar Fernando Torres, que vindrà aquest Nadal, per veure si dorm tapadet ja que les nits de Liverpool són molt fredes? Van espiar Piqué a veure si sopava fish and chips o si menjava verdureta?. Aix. Quina serà la propera? Que Laporta va contractar uns detectius per espiar-se ell mateix?

2 comentaris:

  1. Carai i qui deu ser aquest detectiu tan barato ... per a qui l'interessi ... detectius que es dediquen a cubrir infidelitats cobren 1.500 euros per dia ... així que aneu fent números!

    ResponElimina
  2. Ok. Pero tampoc veig cap mal en fer una investigacio privada. No es cap delicte. Si hagues explotat un escandol de drogues o prostitucio o... relacionat amb un jugador del Barça tothom diria: i com es que el president no ho sabia? Com ho consentia? Es que no miren que fan els seus jugadors? etc etc etc

    ResponElimina