"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dissabte, 30 d’octubre del 2010

Messi i Villa es vesteixen de castanyeres per liquidar el Sevilla (5-0)


1.- Cinc castanyes. El FC Barcelona ha tornat. Ha decidit fer la ressurrecció el Dia dels Difunts. Després d'una pèssima pretemporada i dels giliviatges amb la selecció estatal, el conjunt blaugrana ha ofert, aquest dissabte a la nit, el millor partit de la temporada. 5-0 al Sevilla amb gols de Messi (2), Villa (2) i Alves. L'asturià i l'argentí s'han disfressat de castanyeres per repartir panallets i moniatos a dojo i matar, ben aviat, un matx contra un rival sempre complicat.

2.- Que es fotin els nois del Crackòvia i la seva nefasta campanya Guaje-Gafe.

3.- Messi: 41 gols en els darrers 42 partits que ha jugat. 14 dianes en els darrers 13 compromisos.

4.- Orgullós del públic del Camp Nou. L'ivorià Romaric ha decidit, amb tres cops intencionats i no massa esportius, comprovar si el nas de Sergi Busquets aguantaria. El públic ha xiulat (com ha de ser) però no s'han escoltat cap mena de crit que imités les mones. Ja saps que penso que és més propi d'ignorants que no de racistes.

5.- Caldrà que es dutxi Valdés?

6.- Consigna pel que quedi de temporada: Els laterals han de xutar i xutar. Gol de Maxwell a Ceuta i gol d'Alves contra el Sevilla.

7.- Una novetat d'en Pep: Villa per la dreta i Pedro per l'esquerra. Adéu a les cames canviades?

8.- El Barça ha jugat còmode, ha gaudit, s'ha sentit superior, ha pressionat, ha fet rondos llarguíssims, s'ha buidat, ha fet esprints fins el darrer minut, s'ha sacrificat, ha recuperat la solidaritat i ha tornat a ser aquell equip que meravellava.

9.- Si el Madrit que emociona les españes és líder i el Barça, jugant al tran-tran fins avui, és només a punt què passarà quan els blaugrana carburin a ple rendiment?

10.- El Sevilla ha jugat un home menys per expulsió de Konko (44'). Les forces s'han igualat quan Bojan ha substituït Pedro. Han tornat a ser 10 contra 10.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada