"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dilluns, 28 de febrer del 2011

Cal omplir de dones la llotja del Camp Nou?

Demano que se'ns entengui bé. No volem mals entesos.

Resulta que el FC Barcelona omplirà de dones la llotja del Camp Nou per celebrar el Dia de la Dona Treballadora. Em sembla penós i em provoca vergonya aliena. Que només treballen un dia l'any les dones? Calen aquesta mena d'actes de cara a la galeria que fan més mal que bé a la societat?

D'acord que les dones han patit una estúpida discriminació durant milers d'anys, però en ple segle XXI em fan entristir aquestes iniciatives. Cal que les llistes electorals siguin paritàries? Cal que s'hagi d'omplir una trista quota en els llocs de treball per a les fèmines? Seria feliç si això desaparegués. Ni discriminació, ni disciminació positiva. Igualtat i prou. Igualtat i punt. Sexe dèbil? juas, juas. Qui va vomitar aquesta sentència no coneixia la meva dona. Segur! En canvi, la societat i els polítics segueix sense moure un dit quan les dones que treballen reben menys diners per fer la mateixa feina que faria un home. Aquest és el problema!

Omplir de dones la llotja del Camp Nou? Per què no l'omplim de gais el Dia de l'Orgull Gai, o de senyors amb bigoti, o de repartidors de butà, o de taxistes, o de neurocirurgians, o de negres?

3 comentaris:

  1. perdoneu, però, ALGÚ HO HAVIA DE DIR!

    i jo, com a dona, no puc estar més d'acord amb tu. Em molesta profundament tenir un dia, com a dona treballadora. Que les dones, no han deixat de treballar des del dia que es va inventar el món, collons! I les dones, treballen, encara que no tinguin un sou... cosa que no es pot dir de molts dels homes que no tenen un sou...

    en fi, callo, perquè aquest és el teu blog, però em sembla que ja se m'ha entès tot... nops?

    ResponElimina
  2. Efectivament, no cal: la presencia de la dona a Can Barça ja esta totalment normalitzada desde el Kubala

    ResponElimina