"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimarts, 1 de març del 2011

TV3 profanarà Mestalla


Ui, que la liarem! Francesc Camps ha reunit el seu equip d'especialistes (rescatats de Marina d'Or) d'urgència per analitzar la gravíssima situació que es planteja per aquest dimecres. El progressista i tolerant Govern valencià ja l'ha batejat com el Dimecres de Cendra i anuncia que denunciarà davant del Defensor del Poble, davant del Senat, davant de l'OPEP i davant de Rouco Valera l'avanç de la pèrfida TV3 en territori sagrat. L'ofensiva catalana per retransmetre el València-Barça ha estat titllada d'indesitjable, de provocació i ja han amenaçat amb construir un nou complex-residencial d'alta qualitat al Cap de Creus per contratacar. Davant la desesperada tempesta que amenaça en descarregar, Mariano Rajoy ha cridat a capítol Alícia Sánchez-Camacho i, des del carrer Génova de Madriz, es preveu crear una Comissió que faci un dinar per crear una Subcomissió que faci un sopar per designar un comitè d'experts per boicotejar la retransmissió. I tots amb traje, eh? Costi el que costi!

El FC Barcelona juga, aquest dimecres, a Mestalla contra el València. I ho retransmet La Teva (22:00h). Com els blaugrana guanyaran, l'interès del partit no és el nou noi dolent David Navarro. Caldrà estar atent per veure el rebement que tenen les càmeres de TV3 (censurada, mutilada i amputada) en aquest regnat de taifes que és el Jardí d'en Francesc el Curita Camps i la Rita Mare Superiora Barberà. S'acosten les Falles. Esperem que no hi hagi qui vulgui practicar amb els operadors, ni amb la tripleta Bernat-Pichi-Ramos.

Deixaran al Levante español (segons Intereconomia), a la Comunidad Valenciana (segons Antena 3) o al País Valencià (segons nosaltres) que els jugadors del Barça lluieixin el 3 a la màniga? Serà considerat una provocació? No deixaran seure a la banqueta en Carlos Naval? Ho dic perquè el delegat blaugrana té pinta de repetidor il·legal després de tants i tants cursos amb el conjunt català. La sobtada lumbalgia de Guardiola és una excusa per no rebre el premi de Fallera d'Honor que es rumoreja que guanyarà? La presentació serà en català (Bona nit i benvinguts) o en valencià (Bona nit i benvinguts)?

PS: Els valencians tenen el Govern que es mereixen?

1 comentari:

  1. Si més no tenen el govern que han votat ... però només cal donar un cop d'ull a les Balears per veure el que s'ha fet allà ...

    ResponElimina