"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimecres, 30 de març del 2011

"Ensenya'ns les tetes, puta"


"Ensenyan'ns les tetes, puta!", "Et follarem" o "Segur que guanyes més diners aquí que fent de puta a casa teva" són algunes de penoses i lamentables vexacions a les que, segons l'acte del partit entre el Lleida i l'Sporting de Maó, es va haver d'afrontar l'assistent Marta Frias als Camp d'Esports. L'àrbitre, Luis Miguel Vallejo Aznar, ho va reflexar en l'acta. Una intercolutòria que esdevé històrica ja que, per primer cop al futbol professional espanyol, es denuncien actituds sexistes contra una col·legiada. El Lleida ha estat sancionat amb una multa de mil euros.

És absolutament lamentable que es visquin situacions d'aquesta mena en el món de l'esport. I més a casa nostra. Se'm cau la cara de vergonya i més quan la noia fa d'àrbitre per simple vocació ja que els seus honoraris són d'uns 15 euros per partit. Molt trist. Ara bé, convido a una reflexió. Un servidor, que ha assistit a molts partits de futbol femení, està en condicions d'assegurar que el masclisme més radical, el que fa mal de veritat a les noies que juguen, prové de les goles de les dones que són al públic.

1 comentari:

  1. molt lamentable tot plegat!!! i ens diuen sexe dèbil ... JA!!! Segur que aquesta pobre noia va aguantar fins al final!!!!

    ResponElimina