"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dijous, 31 de març del 2011

El cosí 'gironí' de Messi, sense papers!

Emanuel Adrián Biancucchi, el cosí de Messi, va arribar al Girona en el mercat d'hivern i, dos mesos després, encara no ha debutat. No té la documentació en regla. Què passa amb Emmanuel Biancucchi? Aquesta és la pregunta que es fa, des del 31 de gener, la parròquia del Girona. El cosí de Leo Messi era presentat, amb tots els ets i uts, per la directiva de l'entitat del Montilivi. S'assegurava que no era un fitxatge mediàtic i que s'incorporava el jugador per la seva qualitat. De moment, Raül Agné encara no l'ha pogut fer debutar per un problemes burocràtics que sembla que s'allarguen massa.

Biancucchi, que és representat per Jorge Messi, arribava de sorpresa a Girona quan estava a punt de tancar-se el mercat d'hivern. L'exjugador del Munic 1860 segueix entrenant-se però el futbolista esquerrà encara no s'ha pogut posar la samarreta blanc-i-vermella des de la seva presentació mediàtica que va deixar petita la sala de premsa del Montilivi. Des del Girona no diuen ni mitja paraula, limitant-se a assegurar que "s'està treballant en el cas des de la via administrativa".

El jugador segueix a les ordres d'Agné al camp d'entrenament. Podria ser un bon reforç en un Girona que és ben a la vora de jugar la promoció. De moment, però, Biancuchi, amb passaport italià, seguirà veient els partits des de la llotja del Montilivi. Al vestidor l'espera la seva samarreta amb el dorsal 12.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada