"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

diumenge, 27 de març del 2011

Sebastian Vettel i el cul de Kylie Minogue

La notícia, a aquestes hores del matí de la domenica, no és que Sebastian Vettel hagi guanyat la primera cursa de la temporada a Austràlia sense despentinar-se, ni que Hamilton hagi quedat segon, ni que Petrov (el rus amb cara de dolent del proper James Bond) també s'hagi enfilat al tercer calaix del podi. Sinó que Fernando Alonso ha estat quart. El seu F150th m'ha recordat aquells hotels de Salou o Lloret farcits de banderes i banderoles que donen la benvinguda als suats turistes, com els paperets que es pengen en una terrassa particular per celebrar la revetlla de Sant Joan.

.- Que si la bandera espanyola (només faltaria), que si l'asturiana (que no se'ns emprenyin els d'Oviedo), que si la polonesa (per Robert Kubica), que si la nipona al lateral del monoplaça per les víctimes del Japó, que si la italiana a l'aleró del darrera per allò de la Unificació del país transalpí...

.- Ara, el senyor Ferrari (és a dir Luca Cordero ni Montezemolo) ha d'estar la mar de content. Una quarta posició mai és dolenta (i més en un inici de campanya) però el monoplaça de Fernando Alonso ha estat el cotxe que, de llarg, més quota de pantalla ha xupat durant la cursa. I això és una publicitat impagable.

.- Ferrari fitxa un coleguita del Cordero, que ha de venir d'una família humil com ell) que resulta que és un militar. L'afortunat és Massimo Tammaro que va dirigir la patrulla aèria acrobàtica de l'exèrcit italià, les Frecce Tricolori. Interessant. Massa encara no sap ni seguir una línia recta amb l'auto vermmel i ara li demanaran fer piruetes. Resulta que el Tammaro (que deu tenir un sou com el teu, euro amunt, euro avall) reforçarà el lidertage. Ein?

.- Sebastian Vettel, que sempre bateja els seus monoplaces amb més o menys gràcia, li ha posat per nom al Red Bull de 2011 Kinky Kylie. En honor a la cantant australiana Kykie Minogue. Seria alguna cosa semblant a 'Perversa' Kylie o 'Porca' Kylie. El motiu? segon Vettel "el cul de l'RB7 "és gustós, suau, bonic de mirar". Què dirà l'Andreu Velencoso (català de Tossa de Mar) que en teoria és el xicot de l'exveïneta de Neighbours? Buf Kinky. Gran paraula de la nostra infantesa oi? Complumier, cañardo o pupitre o maqui.

.- I Felipe Messa? Bé. Gràcies. I tu?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada