"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dijous, 31 de març del 2011

Sandro, el del chorreo 2.0

L'Alejandro Rosell és patètic. Ja fa temps que ho vinc dient. I encara no hem vist res, eh?. Recorda-ho!

El president blaugrana confirma que no hi manera que n'encerti una. Amb el senzill que ho tindria: fer al contrari d'allò que pensa. El seu equip de premsa i de comunicació, si és que existeix, es deu estar estirant els cabells. Resulta que el presi se'ls descontrola, pateix una diarrea verbal i es passa pel folre dels ous les directrius que segueixen, fil per randa, tots els homes del vestidor. Guardiola ha d'estar ben content.

Resulta que l'Alejandro (un dia ben proper t'explicaré com no compleix les seves promeses electorals fent veure que ven la seva empresa quan sembla que no es ben bé així) va i aposta a un 5-0 pel Barça en la final de Copa del 20-A contra el Madrit a Mestalla. Sense encomanar-se a cap sant!

Que estàs torrat noi? Que t'ha pujat el sucre de cop? Que no hi tens res dins del cap? Que no saps que la prepotència és una qualitat molt espanyola? Que no t'enrecordes d'un valencià que es deia Vicent Boluda, que presidia el Madrit, i que no se què va dir d'un chorreo al Liverpool? T'ho mengaràs amb papates com en Boluda? Com pots, estimat Alejandro, afegir més pressió a un vestidor ja de per si atrafagat? Sort que surt en Pinto, un jugador, i ho maquilla amb un "ens conformem amb alçar la Copa".

2 comentaris:

  1. Per sortir a la palestra i dir això més val que es quedi a casa o allà on s'amagava normalment!!! ara ens els foteran a nosaltres el 5 ... bocazas!!!!

    ResponElimina
  2. Si fos al reves lo que diriem tots. Patetic Rossell

    ResponElimina