"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dissabte, 2 d’abril del 2011

La RAI es passa pel folre l'off the record amb Guardilola

Pep Guardiola, i qualsevol que tingui un parell de dits de front, ha d'estar de l'Alejandro Rosell fins a els ous. Segur que el tècnic de Santpedor està molt cansat amb el sòmines de presi (no hi té cap mena de feeling) i, s'hi hi afegim que s'està deixant la salut a la banqueta blaugrana, es poden entendre les declaracions de l'entrenador del Barça al programa Sport Sera de la RAI.

Però, el problema, és que el canal italià es va passar l'off the record pels ous. Guardiola no dóna a ningú entrevistes perssonalitzades i només havia accedit a parlar per un DVD que s'havia d'editar en relació al Brescia. Al final del reportatge, que si patatim, que si patatam i en Pep deixa anar la bomba. Bomba, que per cert, a curt termini, ha servit per deixar la gilirajada de l'Alejandro en un segon terme.

Que si "El meu temps al Barcelona s'està acabant. Estic molt bé aquí però quan ets molt de temps en un club com aquest no és possible seguir-hi gaire més. Has d'entendre quan és temps d'anar-te'n. Igual que quan era jugador hi va haver un moment en què vaig entendre que havia de marxar", que si "L'any que ve serà el quart consecutiu com a entrenador del Barça: una entitat com aquesta ha de tenir coratge per tenir un entrenador tot aquest temps, perquè els jugadors es cansen de l'entrenador, l'entrenador dels jugadors, la premsa amb l'entrenador i l'entrenador amb els periodistes, de les mateixes cares cada dia, les mateixes preguntes, les mateixes coses""...

Havien quedat amb els italians que, aquesta part, la part del Barça no s'emetria. Però, ho han esbombat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada