"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dijous, 28 d’abril del 2011

El Madrit-Barça s'ha viscut (apassionadament) al Sálvame

On hem arribat que, des dels abismes més obscurs dels abocadors d'escombraries televisius, han fet una anàlisi acurada del Madrit-Barça d'ahir. La cosa, per si t'interessa, ha anat més o menys així:

En el bàndol blaugrana s'han posicionat, de manera més que evident, el badaloní Jorge Javier Vázquez, la Mila i l'atletista Belén Esteban. La princesa de San Blas ha carregat durament contra Mou (el portuguès ha d'estar tremolant) i ha lloat Pep Guardiola amb tanta intensitat que les venes del coll de la noia m'han fet patir d'allò més. La Belén i en Jorge Javier han destrossat Mourinho.

En el sector madridista s'ha significat, en absència del gran ultra Kiko Matamoros, la Terelu. Per a la fillsísima "el partido de ayer fue como si me abrieran en canal". Déu quina imatge! L'ex del carajillero d'en Pipi Estrada ha assegurat que l'expulsió de Pepe "va ser injusta". Amb tot, un bri de lucidesa l'ha portat a l'extrem d'assumir que la derrota va ser per culpa d'un Madrid "que jugó peor imposible". Terelu creu que la roda de premsa de Mourinho va ser vergonyosa.

Els dos bàndols han fet les paus arribant a una conclusió espectacular: "El Madriz no se merece un entrenador como Mourinho".

PS: Amics de l'APM ja trigueu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada