"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dissabte, 30 d’abril del 2011

Les qüotes dels africans als bleus i dels catalans a la Roja


El Nabo de Oro està preocupat. Els jugadors del Barça i el Madrit s'estan esbatussant de valent i en Del Bosque pateix per la seva Roja. A França, aquest rotatiu, va revelar que, presumptament, s'havia arribat a una mena d'entesa secreta, en la qual el propi Laurent Blanc n'hauria estat al corrent, per limitar a un 30% els africans (àrabs i negres) que vesteixin la samarreta de la selecció francesa.

Evidentment, quan ha aparegut a la llum la informació, tothom s'ha posat les mans al cap. La realitat, però, és que ho França ho fa molt malament. Segueix tractant els negres i els àrabs com a immigrants quan, en realitat, ja són francesos de quarta generació. Però les pressions són les pressions i, és clar, ningú té en compte què se'ls ha de remoure a aquests jugadors quan escolten un himne tan desfassat com La Marsellesa que parla i celebra la puresa de la sang.

Segons el diari, Blanc que hauria estat d'acord en pactar qüotes hauria posat l'exemple de la selecció espanyola. Per a l'exblaugrana, des de Madrid li haurien dit que "nosaltres no tenim aquest problema. No tenim negres". Penós. Vomitiu.

Però, és clar. Hi ha catalans. Homes com Valdés, Puyol, Capdevila, Piqué, Xavi, Cesc, Sergi Busquets... La Federació Espanyola pactarà qüotes per evitar la presència massiva de catalans vestint la Roja?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada