"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimecres, 27 d’abril del 2011

La gespa, per a les vaques!

M'agradaria no sentir a parlar més ni dels àrbitres ni de la gespa. Els primers són un mal necessari (si en fots sis ja et poden xiular un penal en contra) i pel que fa a l'herba... La UEFA diu que s'ha de regar "totes les zones del camp" com a mínim "una hora abans del partit". L'equip local, però, pot decidir si se segueix mullant la gespa a partir de les 19:45h i si els aspersors funcionaran "un màxim de cinc minuts" al descans. La UEFA no diu res sobre la mida. Sembla que al Bernabéu hi haurà una alçada de 29 mil·límetres (quatre més que a Mestalla) per dificultar el joc ràpid i de toc del Barça. Però, recordem, que una gespa tan alta tampoc és la més indicada pels equips de Mou que practiquen el contracop més letal i vertiginós de la història del futbol. La gespa, per a les vaques!