"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimecres, 27 d’abril del 2011

Mou s'excusa amb el discurs dels culés durant Franco


No te'n refiïs mai del Madrit. Els blancs tenen a l'ADN la lluita, l'orgull i el morir amb les botes posades. Un equip amb nou Copes d'Europa no sap què és rendir-se. Cert és que en Pep va donar un cop de puny a la roda de premsa i que Messi l'ha donat a la gespa del Bernabéu (ara només falta el d'en Mas a Madriz), però el partit de dimarts vinent al Camp Nou ja t'asseguro que no serà un passeig blaugrana. Encara que The Special Five hagi dit, en roda de premsa, que el seu equip "ja està eliminat".

M'ha sobtat en Mou. Ja sabíem que carregaria contra els àrbires (vés quin remei li queda) enlloc de preguntar-se pel seu pèssim plantejament. Fins i tot una bèstia ofensiva com CR7 va admetre que "no m'agrada aquest estil de joc, però m'hi haig d'adaptar". Sincerament, les seves excuses m'ha recordat el discurs dels culés durant el franquisme, durant la TV en blanc i negre o, si vols, abans de Cruyff. L'holandès serà el que vulguis però, al marge de l'estil que va donar al Barça, va domesticar l'entorn arrencant l'esperit d'etern segon putejat pels àrbitres a plantejar-se perquè no es podia ser el millor equip del món. Que no sap Mou que entrena el Madrit? Que no sap quina és la història del seu equip?

Frases com aquestes, no caben en el futbol modern ni en la boca d'un entrenador de la categoria de Mou:
.- "Pep és un entrenador fantàstic, però va guanyar una Champions que a mi em faria vergonya tenir".
.- "Contra el Barça no tens cap possibilitat. No entenc perquè la UEFA no deixa jugar contra ells".
.-"Ha estat un miracle jugar amb 10 i acabar amb aquest resultat".
.- "Són un equip fantàstic, però no sé si és la publicitat d'Unicef, o que són molt simpàtics, o és el poder de Villar a la UEFA. No ho sé. No ho entenc. Per què un equip tan bo necessita això?... Era un partit igualat i l'àrbitre fa això. Havien d'arribar a la final i allà hi seran".
.- "Desitjo que Guardiola guanyi, un dia, una Champions de veritat".
.- "La gent de Catalunya és honesta. Sap què està passant. Tinc molts amics catalans que no els agrada guanyar així".

2 comentaris:

  1. Que se'n vagi a CAGAR el Mourinho aquest dels ous peluts!!!

    ResponElimina
  2. Tot plegat una cortina de fum per amagar les vergonyes futbolístiques d'un gran equip (RM) que juga com el seu entrenador:acomplexat, cobard, victimista, que no compleix les normes no escrites del joc,saltant-se el reglament, provocador, arrogant. S'ha de premiar el fútbol del Barça: joc nét, a l'atac, respectuòs. I castigar el joc brut, violent, com va fer l'àrbit. En Mou s'ha tornat a passar de la ratlla, i entendria que la UEFA, d' ofici, actuès contra l'acomplexat portugués. Si un subjecte com en Pepe, que de no haver-hi un camp de fútbol per mig estaría a la garjola, ha de ser el líder del Madrid, tenim victòries per anys.JAD

    ResponElimina