"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimecres, 27 d’abril del 2011

Pep, ovacionat pels seus futbolistes quan va arribar a l'hotel

Han estat molts mesos de mossegar-se la llengua, de callar, de parar l'altra galta, de no entrar en provocacions... Al final, però, el gra de pus que és Mou ha hagut de rebentar i Pep ha estat l'encarregat de dir veritats com a temples. Perdoneu, però algú ho havia de dir, segur que pensava el tècnic català quan tornava de la sala de premsa a l'hotel del Barça. Guardiola havia donat un autèntic recital al temple del Bernabéu amanit amb un "vinc a competir amb 12 nanos de la casa contra nou Copes d'Europa. I doneu per segur que ho farem!" bo i recordant que "el nostre equip, com el meu petit país, té una llarga història de caure i tornar-se a aixecar".

Potser és per això que a l'hotel Eurostars Madrid Towers, quarter general del FC Barcelona a la capital espanyola, ningú havia començat a sopar. Jugadors i tècnics eren al menjador esperant que tornés Guardiola. Havien seguit la roda de premsa per la TV i volien tancar files amb el seu tècnic. Ells també s'han hagut d'humiliar moltes vegades callant, respirant fons i arribant fins el número 10. Quan va entrar en Pep: ovació tancada i tothom dret aplaudint.

Jo, si fos del Madrit, estaria tremolant.

2 comentaris:

  1. Doncs jo crec que en Pep va perdre els papers. No s' ha d' entrar en aquest joc. Mourinho volia provocar justament aquesta reaccio. Lamentable

    ResponElimina
  2. Doncs jo crec q el Barça ho necessitava ... la merda ha de sortir, si te la quedes pot ser pitjor ... a més, com sempre el Pep va ser molt i molt elegant, com sempre!!! I ara el Tontinho, la caverna i tots aquells que no veuen la realitat sino la seva realitat que diguin el que vulguin ... collons ja!!! algu ho havia de dir.

    ResponElimina