"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dijous, 29 de juliol del 2010

Barni o Hereuet?


S'estan disputant els Europeus d'Atletisme de Barcelona que no passaran a la història per la seva mascota. Per què collons hi ha d'haver una mascota en aquesta mena d'esdeveniments? Ah, sí. Que tontu! (amb U) Per vendre. Però resulta que la gran majoria d'aquests ninots no és que no facin gràcia, és que fan vergonya aliena. És un model estatunidenc que no s'adapta massa a Europa.

Mentrestant, les enquestes vaticinen una trompada històrica de Jordi Hereu. Només fan que confirmar una mort política més que anunciada. L'alcalde de Barcelona (és el de l'esquerra a la foto) té la popularitat per terra. Jo proposo que substitueixi Barni per recuperar punts. Ningú se n'adonarà. Es podria vestir de pubilla i ballar un xotis (els socialistes són integradors. Ja es va veure quan gairebé tots van votar a favor del martiri dels toros i de seguir drogant els animals per tal que apareguin ben estabornits a la plaza) a l'Olímpic de Montjuïc. Amb la seva panxeta farcida dels diners pagats amb els teus diners i els meus, l'Hereuet quedaria molt mono. Molt fotogènic. A més, amb els pocs cabells esbullats que ens queden i amb la pel·lícula de suor que tenim al front (com la rosada matinal de primavera) ens donarien un toc més humà. Que sempre va d'allò més bé per a qualsevol polític amb aspiracions.

A més, Hereuet, té més possibilitats que Barni. L'Hereuet parla! (Vull dir crida cacofònicament). Només li caldria obrir la boca, fer alguna proposta per a la ciutat, proposar algun referèndum o opinar sobre qualsevol cosa i ja tindria el públic a la butxaca. Tothom s'escollonaria i les grades serien un autèntic niu de disbauxa i xerinola. Quin país!

1 comentari:

  1. Vau sentir l' anglès macarr`nic de l' Hereu el dia de la inaguració? I aquest paiu va estar a Esade?

    ResponElimina