"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimarts, 27 de juliol del 2010

És necessari Zeks?



Sincerament, penso que ara no és el moment. Vagi per endavant que, des de fa molt temps, sóc un admirador de Cesc Fàbregas i penso que el seu destí natural ha de ser el Camp Nou, on no ha jugat mai, per cert. Però crec que s'ha d'anar molt en compte amb aquesta mena de fitxatges que demana la culerada en massa (recordes un tal Riquelme?). I, precisament perquè valoro el d'Arenys de Mar, penso que no seria just que un home amb el seu talent, la seva classe, amb la seva visió de joc, amb el seu gol, amb la seva personalitat, amb La Masia que ha mamat i amb la seva contundència veiés els partits a la banqueta.

Vicente del Bosque és molt gran. ja ho he escrit. El de Salamanca va convocar Cesc (imagina't que no ho hagués fet) però Ai las! A l'hora d'aplicar el sistema del Barça, no sabia on collons col·locar el capità de l'Arsenal. Per tant, el seleccionador estatal pràcticament va relegar el català al paper de revulsiu. Trist, no? Del Bosque, gat vell, deuria pensar... Buf. La patata calenta, per a Guardiola i, si el fitxa i sap on ficar-lo, em limitaré a copiar-ho per a l'Eurocopa.

Penso que Xavi i Iniesta són insustituïbles i, avui, encara estan un passet per endavant del maresmenc. El Barça té altres prioritats. Ho sento, però ho veig així! Es necessita un lateral dret amb garanties, es necessita un mig centre que reparteixi estopa i doni aire a Busquets i es necessita un davanter centre que, com a mínim, sàpiga on és la porteria que no és la teva. On col·loquen Zeks? És clar, sempre podrem dir que si les lesions, que si la temporada és llarga, que si podria jugar de segona punta... Òbviament, no s'ho mereix. Cesc ha de ser titular o titular allà on estigui! Que s'esperi una temporadeta. Tipus Villa, vull dir.

L'Arsenal, és clar, no vol tenir un jugador a disgust. I menys si és el capità. L'alsacià Arsene Wenger ha muntat els gunners dels propers cinc anys al voltant del català i sap que Cesc encara pot donar molt més. De passada, es mira el ManU i pensa la gran cagada que van fer els diables vermells amb Piqué. Deu pensar, Cesc és boníssim... però si resulta que, al Barça, supera la perfecció? No m'ho perdonarien mai!

Zeks està boig per venir al Barça (ho sé de primera mà), però el maresmenc ha de pensar que és molt jove i que no s'escaparà ni el Camp Nou ni l'estimació de la gent!

2 comentaris:

  1. Totalment d'acord excepte quan dius que necessitem un lateral dret (considero que el fixatge d'Adriano supleix la mancança que teniem). Si cal ser prudents pel que fa a l'economia, com ha dit avui el Sr. Faus, hi ha altres prioritats que Cesc; ara per ara, no et dic d'aquí a 1 o 2 anys. I jo no oblido que si tantes ganes de venir té, només cal sentir una entrevista del pare, per què va renovar fa un any??

    ResponElimina
  2. Totalment d' acord amb laura. Si Cesc volia tornar al Barça no calia que renoves. Ara te un contracte, i tant ell com l' Arsenal el tenen que respectar. Que diriem tots si el cas fos a la inversa?

    ResponElimina