"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

divendres, 27 d’agost del 2010

Última Hora: Mascherano ja és blaugrana!


Igual quan ho llegeixes ja ho saps, però en el moment d'escriure aquestes ratlles d'urgència, el web del Liverpool acaba d'anunciar que el FC Barcelona i els reds s'han posat d'acord per traspassar Javier Mascherano al Camp Nou. Penso que el club català encara no és conscient de la importància de la incorporació. Ara, a les 8:00 hores d'aquest divendres, es desconeixen els detalls de l'operació però sembla que el FC Barcelona pagarà 16 milions (un regal!) més sis de variables per al capità de l'albiceleste. Masche viatjarà a Barcelona per posar-se a les ordres de Pep Guardiola i compartir vestidor amb dos grans amics: Leo Messi (íntims) i Gabi Milito. En principi, el Jefecito serà al Camp Nou les properes quatre temporades i ocuparà la taquilla de Thierry Henry.

Feia dies que Mascherano no sabia com dir que volia jugar al FC Barcelona. De fet, havia donat ordres als seus representants de no acceptar cap renovació amb el Liverpool ni escoltar la infinitat d'ofertes que havien arribat al seu ordinador. De fet, el pit-bull argentí havia rebutjat l'oferta de l'Inter de Rafa Benítez que prometia pagar 24 milions. Havia amenaçat al conjunt red amb complir amb el contracte i, després, marxar sense que a Anfield veisessin un euro. Com a mostra de bona voluntat, Mascherano ha perdonat alguns deutes que el Liverpool encara li ha de pagar.

A banda de l'interès esportiu de Mascherano, la seva dona ha jugat un paper importantíssim. La noia estava tipa del clima d'Anglaterra, no coneixia l'idioma, no tenia amigues i, darrerament, gairebé no sortia de casa seva. Volia marxar d'Anfield el més aviat possible.

Pep Guardiola tindrà a les seves ordres un autèntic líder al camp, un pit-bull, un gran treballador per donar descans a Sergi Busquets, un home que ha evolucionat gràcies a la marxa de Xabi Alonso al Reial Madrid ja que va passar de només destruir a començar a sortir amb la pilota controlada i donar-la, en bones condicions, a un que anés vestit com ell. Disposa d'un bon cacau, sacrificat, tímid i amb una qualitat i una força física impresionants. Només haurà d'anar en compte a l'hora de protestar (com a bon argentí n'és un mestre) i evitar les entrades dures ja que a la lliga espanyola no es mesuren igual que a la Premier.

2 comentaris:

  1. Reconec que no l'he vist massa, i la majoria de coses que li he vist han estat amb l'Argentina de Maradona. Però pel simple fet que arriba algú a la plantilla, algú que farà pencar a Busquets, respiro tranquil·la.

    ResponElimina