"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

divendres, 22 d’octubre del 2010

Els periodistes del GP de Corea inunden els bordells


Vettel ha trobat un clau a l'asfalt i a Buemi li va caure una teula al cap

Resulta que Bernie Ecclestone (aquesta mena d'Andy Warhol apergaminat i momificat amb un compte corrent més irregular que el passaport biològic d'Alberto Contador) volia dur el seu Circ a Corea del Sud. No hi ha res preparat però l'amo de la F1 segur que s'ha embutxacat una bona morterada de diners pel negoci. Aquest cap de setmana s'afronta una cursa decisiva (hi ha cinc pilots amb opcions) però el circuit (un traçat urbà sense ciutat, per entendre'ns) no és a punt. Ni de bon tros. Encara s'estan pintant les línies mentre centenars de coreans, en torns de 24 hores, van posant les cadiretes pel públic i els enginyers no saben on collons connectar els seus portàtils. A més, en les darreres hores s'ha sabut que han fet venir d'Alemanya una quantitat important de treballadors per mirar d'enllestir la instal·lació de Ieongam. Fins i tot l'exèrcit ha hagut de donar un cop de mà!

Com s'havia d'anar a Corea petés qui petés, la premsa s'ha hagut de buscar la vida per allotjar-se. I com a 15 quilòmetres hi ha una ciutat portuària farcida de mariners i estibadors, doncs el que més hi ha són restaurants, locals en els quals les noies es despullen a canvi d'un bitllet verd i enormes prostíbuls (riute'n del de la Jonquera). Tant és així que la premsa ha hagut de llogar habitacions amb colors vius, miralls, cremes higièniques, llits enormes que vibren i altres detalls que deuen haver-hi en els lupanars. Qui més qui menys, s'hi ha trobat condons usats. I els pilots, com Vettel, es fan un tip de riure quan els periodistes els han explicat en quines condicions han hagut de dormir.

Per cert, de les noies que fumen de la ciutat es veu que no n'hi ha ni rastre. Es veu que han fet com els Jocs Olímnpics de Pequín i les han fet descansar uns quants dies.

1 comentari:

  1. No m' imagino al pobre Francesc Rosés sotmés el pobre a aquests condicions, a la seva edat ...

    PEQUEÑO HERMANO

    ResponElimina