"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dilluns, 18 d’octubre del 2010

Rijkaard (ara sí) you'll never smoke alone!


Quan els periodistes que seguien l'actualitat de Can Barça van acomiadar Frank Rijkaard, van regalar-li al tècnic holandès una samarreta (que es va posar tothom a la sala de premsa, entrenador inclòs) en la qual resava Mai fumaràs sol fent una enginyosa gràcia entre l'himne no oficial del Liverpool i la llegenda urbana que assegura que l'holandès li agradava prendre's unes herbetes de tant en tant.

Ara, l'eslògan divertit podria començar a esdevenir una profecia. Es veu que el conjunt d'Anfield està buscant pel iaiete Roy Hodgson, que quan el van cridar per substituir Rafa Benítez a la banqueta dels reds es deuria pensar que era una broma, i la primera opció sembla ser Rijkaard que ara és al Galatasaray (quatre victòries i quatre derrotes) i que estaria boig per tornar a la primera línia de foc.

El Liverpool està en els darrers llocs de la Premier (penúltim) i es busca una solució d'urgència. Diuen que han donat al pobre Hodgson un marge de dos mesos. A Anglaterra no mengen torrons, oi? Entendran els nous amos estatunidencs del club anglès la famosa autogestió? Sembla que sí. A Anfield hi ha diners i l'alta quitança per treure's del damunt l'actual tècnic no seria un problema. Què hi diu The Kop?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada