"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dijous, 21 d’octubre del 2010

La davantera més cara del món


Ni Higuaín-CR7-Di María, ni Eto'o-Diego Milito, ni Villa-Messi, ni Pato-Robinho-Ibra, ni Drogba-Anelka, ni Adebayor-Tévez...
La davantera més cara del món és la de la brasilera Adriana Lima que llueix un modest sostenidor, de només dos milions d'euros, per a la firma Victoria's Secret. La peça porta 142 pedres precioses (amb diamants i zafirs inclosos) i or blanc de 18 quirats. Si el vols comprar per a tu o bé per regalar has de dir a la botiga que vols el Fantasy Miracle Bra. Un 10 pel publicista! I pensar que al mercadillu de Vilassar te'n donen tres per cinc euros. També seria mala llet que la parella de la Lima, que estrena maternitat, es posés un xic massa burru per culpa de les joies i, amb les presses, esconyés la tanca que també deu ser, com a mínim, de maragdes! I, després d'usar-lo? Què hem de fer? El posem a la rentadora o a la caixa forta? Curiós que costi el mateix que la vinguda del Ratzinger a Barcelona.

1 comentari:

  1. Doncs mira trobo més coherent que una pija es compri aquest sostenidor (alguns que tenen pasta en fan ostentació comprant-se aquest tipus de productes i no se n'amaguen) ... a que es gasti aquesta quantitat de diners per la visita del Papa ... qui en teoría predica l'humiltat com Jesucrist ... JA!

    ResponElimina