"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dilluns, 18 d’octubre del 2010

Es busca psiquiatra per Ibra. Trucar el tigre Pep


No Pep, tranquil. No publicarè pas el telèfon de casa teu. Però segur que el podriem posar per mirar de trobar entre tots un psiquiatra amb bones referències, un professor de filosofia, un veterinari o un parell de mormons rossets armats amb la Bíblia que puguin guarir el verinós cervell del pesat de l'Zlatan. Ja no fa gràcia, tiu.

El suec pateix una greu mania persecutòria que s'està convertint ja en el Dia de la Marmota. El rossonero ha tornat a rajar contra Guardiola. Perdó. Contra el Tigre de Santpedor. No entenc les declaracions de l'exblaugrana. Compara el tècnic del Barça amb el golfista estatunidenc Tiger Woods que era un model, segons ell, per a tots els públics fins que van aparèixer a la premsa les seves relacions fora del matrimoni. I què?. Problema de la seva dona, no?. "Vol semblar perfecte en públic. Woods també ho volia. Però ningú és perfecte. És un tigre imperfecte", ha assegurat el davanter referint-se a Guardiola. Què volem dir, Ibra? Que als dos els agraden els 18 forats? Que els dos tenen un pal amb un ferro molt llarg? Jo crec que Ibra està encegat d'enveja perquè ells són uns autèntics guanyadors i ell sap que és un fracassat.

Ibrahimovic ha qualificat Guardiola, de 39 anys, de "gran entrenador amb poca experiència. Encara és massa jove per dirigir un equip amb 22 estrelles amb personalitats diferents". Juas, juas. El suec creu que el tècnic català està sobrevalorat: "A Barcelona no és difícil guanyar. Amb aquest equip, qui no hauria guanyat?", ha sentenciat. Ai, Ibra que no n'aprenem. Ai, Ibra: això vén en Florentoto estiu rere estiu. Ai Pep. Et desfàs d'Eto'o i resulta que el camerunès, com a mínim en públic, et deixa tranquil i em consta que et respecta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada