"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dijous, 31 de març del 2011

M'indigna (molt) la Barcelona World Race

Estic molt molest amb la Barcelona World Race. Representa que és una inacabable cursa de vaixells en la qual quatre pijos (perdó, volia escriure capullus) fan el pena per sentir-se uns superhomes amb uns iots que deuen tenir un pressupost, cadascún, que no em vull ni imaginar. En fi, cadascú es gasta els diners amb el que vol. És una competició que ens intenten injectar per la vena, a la que ens descuidem, en qualsevol programa esportiu. Com si tingués interès!

Però el més preocupant és donar un cop d'ull a la llista de patrocinadors que tenen aquests rics que no saben com passar l'estona. Sense comptar, és clar, amb els noms dels equips: Central Lechera Asturiana, Hugo Boss, Estrella Damm, GAES, Mapfre, Neutrogena, Movistar, Renault... i els que es deuen haver quedat fora. Fent cua.

Ara bé, paral·lelament, una infinita quantitat de clubs de casa nostra que intenten sobreviure defensant esports democràtics (i no elitistes com les barquetes dels pebrots) no troben ni Déu que els esponsoritzi en època de vaques magres. Penso en la Penya, en l'Assignia Manresa, en el Lleida Bàsquet, en el Fraikin Granollers, en la Gramenet, en... La llista seria massa grossa i tu no tens més temps per llegir ni jo ganes d'escriure per no fotre'm de mala llet pel que resta de dia.

1 comentari:

  1. i encara és més indignant veure com cap periodista intenta destapar la absolutament deplorable gestió econòmica de l' esdeveniment. De moment ja per damunt els 200 milions d'euros.

    ResponElimina