"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimarts, 1 de març del 2011

Per què Fernando Alonso no guanya el Mundial de la F1?

"A 110 km/h te quedas dormido". Ferrari ja ho està estudiant.

Al marge de la broma, és molt greu (gravíssim) i una irresponsabilitat que una icona esportiva faci aquesta mena de declaracions. Hi ha molts joves conductors que tenen el de Ferrari com a ídol i haurà se sentiran legitimats per imitar-lo en autopistes, carreteres o carrers. Sense l'experiència i la traça de l'asturià i sense evolucionar en un circuit tancat. Fernando Alonso ha patinat.

Ens recorda aquell gran líder hispànic. Aquell a qui no li havien de dir quina era la quantitat d'alcohol que podia beure abans d'agafar un volant.

Visca la pandereta!

3 comentaris:

  1. A més a més ... estem parlant d'una reducció de 10km/h ... por Diez!!!

    ResponElimina
  2. La resposta que dóna i la proposta que semblen una irresponsabilitat, però no: són molt consequents. Reduir la velocitat, reduirà el consum i quin és un dels principals sponsors de la Scuderia? Shell. La proposta: Matrícules parells per dies parells, i senars per dies senars. Aquesta proposta ha estat un fracàs a tot arreu perque al final la gent acaba amb dos cotxes, un amb matrícula parell i l'altre senar. I a qui li agraden aquestes propostes? als fabricants de cotxes com Fiat.

    Alonso només ha dit el que els seus patrocinadors volen sentir.

    ResponElimina
  3. M'agrada, Jordi de Murcia. Per cert, Benvingut!

    ResponElimina