"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dijous, 28 d’abril del 2011

El Barça també denunciarà Mou a la UEFA


No m'ho puc creure. El meu amic Alejandro ha fet una cosa ben feta! Llàstima que no begui, sinó obriria una cerveseta. El FC Barcelona ha decidit, després d'una reunió extraordinària de la Junta Directiva, denunciar José Mourinho per atemptat al prestigi del club. Al marge de l'expedient d'ofici que li cau al tècnic del Reial Madrit per part del màxim organisme del futbol europeu, els blaugrana portaran el cas de les continues insinuacions de favoritisme arbitral davant el Comitè Disciplinari de la UEFA.

El portaveu de la Junta, Toni Freixa, ha assegurat que les declaracions de Mou després del matx del Bernabéu "són molt greus" i que són "una ofensa pel club, tècnics, jugadors, socis, i aficionats". "El Barça se sent perjudicat", ha assegurat Freixa. "La finalitat no és atiar el foc. El volem apagar. Els entrenadors, que són uns líders, només haurien de parlar de futbol i no de situacions extraesportives que inciten la violència".

El Barça creu que "és inacceptable que es qüestionin els nostres títols i la nostra vinculació amb Unicef". Hores d'ara es desconeix quin serà l'abast real de la sanció que podria rebre el portguès però podria anar "des d'una amonestació a una sanció perpètua".

Per anar sobre segur, els serveis jurídics del FC Barcelona també s'han emparat en l'article 5 del Règim Disciplinari de la Lliga de Campions (punts B i D), en l'apartat que fa refència al Principi de Conducta. No fas que la caguéssim i ens quedéssim amb el cul enlaire. El cert és que la contundent decisió de la junta del Barça enceta una guerra oberta sense precedents en el futbol estatal.

PS: Reconec que l'Alejandro m'ha deixat esmaperdut. Et prometo que, quan a les 18:00h s'ha conegut que la UEFA intervindria, he pensat que el president del Barça podria escorrir el bulto amb dignitat. Doncs m'he equivocat. L'Alejandro ja li pot dir a Mou que para chulo, chulo; mi pirulo!

2 comentaris:

  1. que es foti aquest Mou dels nassos!

    ResponElimina
  2. Home, ja està bé ... Ahir TVE a la nit, secció esports, ho va dir ven clar ... a vegades hi ha decisions arbitrals que afavoreixen i altres vegades et perjudiquen ... i van tirar d'hemeroteca per trobar aquelles decisions que en el seu dia van perjudicar al Barça i aquelles que van beneficiar en Tontinho!!! que ho faci tothom això i que se'l deixi en rídícul home ... que ja n'hi ha prou!!!

    ResponElimina