"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

divendres, 29 d’abril del 2011

El Madrit ja no podrà fer mai més bandera del señoriu


El Reial Madrit, en una decisió precipitada, barroera i extremadament infantil, ha decidit contraatacar denunciant el FC Barcelona davant la UEFA per conducta antiesportiva. Si fins i tot des de la caverna, el director de l'AS demana aquest divendres que l'Ésser Superior controli el seu Mou. Al Barça se'l podrà titllar de moltes coses, segur, però mai de la vida es pot acusar els blaugrana d'antiesportius. El conjunt blanc ha perdut totalment el nord, el señoriu i entra en una guerra que només fa que desprestigiar una institució amb nou Copes d'Europa.

Sense tenir en compte les antiesportives entrades de la final de Copa, ni les botifarres de Pepe que queden sense sanció (al blaugrana Giovanni li van caure dos partits per fer el mayeix al Bernbéu), l'anada de les messifinals les haurien de projectar tots els entrenadors del futbol base per demostrar com no s'ha de comportar un equip que no sap com aturar l'allau de joc blaugrana.

L'entrada de Pepe és criminal. Que el toca, que no el toca? Escolta el soroll de l'intent d'homicidi i veuràs si hi ha contacte o no. En qualsevol cas, el reglament parla de sancions quan s'impacta o es vol impactar en el contrari. I Pepe, absolutament cortocircuitat no volia felicitar pas la primavera a Alves. Antiesportiu el Barça? Una dona sàvia, amb qui comparteixo vida i fills, em deia que els blancs aportin davant la UEFA les imatges trucades que han aparegut els darrers dies com a prova.

Antiesportiu? El Madrit hauria d'haver-se quedat amb nou jugadors. Al marge dels comportments violents d'Arbeloa i Marcelo, Adebayor va impactar contra la cara de Sergi Busquets sense que ni el de Badia pogués parapallejar. Els d'en Florentonto, els de l'Ésser Superior, han perdut els papers fruit de la desesperació de no poder aturar un Barça que els acolloneix... jugant a futbol.

Aqui tens la denúncia

"Conocida la decisión sin precedentes del F. C. Barcelona de denunciar al entrenador del Real Madrid C. F. José Mourinho ante el Comité de Control y Disciplina de UEFA, el Real Madrid C. F. comunica que se ve obligado a dar consecuente traslado al mismo órgano disciplinario de la reiterada conducta antideportiva del F. C. Barcelona, cuyos jugadores simularon agresiones de forma persistente con el único fin de inducir a error al árbitro del encuentro, lo que degeneró en la decisión manifiestamente injusta de expulsar a nuestro jugador Pepe".

"Resulta sorprendente que este encadenamiento de conductas antideportivas y decisiones desafortunadas finalmente desemboque en la apertura de un expediente disciplinario a nuestro entrenador José Mourinho quien, más allá de opiniones vertidas en el ejercicio de su libertad de expresión, puso de manifiesto su rechazo a la victoria deportiva a cualquier precio y a la vulneración de los principios de lealtad, integridad y espíritu deportivo que consagran el art. 7 del Preámbulo de los Estatutos de UEFA y el art. 5 de su Reglamento Disciplinario, por lo que el Real Madrid C. F. manifiesta su total apoyo a su entrenador".

2 comentaris:

  1. Què lamentable i quin cinisme, per favor!!! que ells amb el seu joc barruer i brut denunciin al Barça per joc brut ... em sembla que fins i tot es deuen creure els seus propis trucatges a les fotos de l'AS i altres diaris de la caverna ... va home va!

    ResponElimina
  2. Hola,

    Podries posar el video sencer de les entrevistes a les grades que va fer tv3 durant el partit i no només aquest tall?

    Es que sino sembla que els madridistes només vivim per insultar el catalanisme...

    Gràcies!

    ResponElimina