"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dilluns, 26 de juliol del 2010

Què injust ha estat el públic amb Raúl!


Al marge dels meus sentiments, s'ha de reconèixer, per sobre de tot, l'enorme categoria futbolística de Raúl González Blanco. Ho ha donat tot pel Reial Madrit (també ho ha cobrat, és clar), ha guanyat infinitats de títols, ha estat un referent pel club de Chamartín i els merengues li han donat l'esquena en el moment més amarg de la seva carrera professional. Ha marxat per la porta del darrera del Bernabéu (a Can Barça en som especialistes), no ha confirmat que marxi al Schalke 07, i només 500 persones han assistit a les llàgrimes del gran capità. 94.000 merengues es van aplegar per donar la benvinguda, ara fa un any, a Cristiano Ronaldo. Un portuguès, per cert, que ja ha iniciat els tràmits per tornar a ser CR7! Preguntat sobre quin ha estat el seu millor rival, Raúl no ho ha dubtat. "Em quedo amb Guardiola".

2 comentaris:

  1. La veritat fa penita ... els clubs haurien de fer coses més autèntiques quan un jugador d'aquesta volada se'n va!!! Bona Sort Raúl!!!

    ResponElimina
  2. Només un gran senyor de l' esport es capaç d' acomiadar-se del Madrid després de 16 anys sent el referent allà, i dir que el millor rival que ha tingut ha estat el simbol del Barça: Pep Guardiola.

    ResponElimina