"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimarts, 21 de setembre del 2010

Bojan sí, Bojan no?


Ha arribat l'hora de mullar-se. Amb una plantilla tan curta com la que té Pep Guardiola, tard o d'hora s'hauria de moure peces. El problema és que ja s'ha de variar l'esquema a la jornada 4. Independentment de l'entrada criminal d'Ujfalusi que ha deixat Messi fora de combat, demà arriba l'Sporting al Camp Nou i com deia aquell "the show must go one". Ajuda'm a confeccionar l'11 inicial del FC Barcelona.

És a dir... posem Bojan? Jo crec que el de Linyola està sobrevalorat pel fet de ser català, de la casa i per la seva cara de bon jan. Ara bé, si es vol reivindicar, i fer-nos callar als escèptics, demà té una oportunitat d'or per inflar-se a gols. Rebrà infinitat de pilotes i, jugant a casa, els blaugrana haurien de bombardejar la porteria de l'Sporting. Cert és que el lleidatà va fer un final de temporada passada absolutament sensacional i, a vegades, semblava que es va posar l'equip a les esquenes, però tinc els meus dubtes que sigui l'home que el Barça necessita en punta d'atac. Com a revolsiu? podríem acceptar Bojan.

L'ansietat el traeix a vegades, vol fer massa coses a l'hora i no té l'habilitat de caure a les bandes i crear perill: ABC de l'atac blaugrana. Ara bé quan demà surt de titular i marca tres gols i haig de callar-me la boca!. En la seva defensa, cal destacar que, malgrat la seva joventut, s'ha sabut mantenir en una de les plantilles més competitives del món. Acabant com el rosari de l'Aurora la intenció de'n Pep de jugar amb un davanter-tanc, Bojan ha de donar una passa al front. Ara, el de Linyola se sent amb més confiança després del calvari que va passar amb Ronaldinho i Deco que el ridiculitzaven al vestidor quan el jove jugador acaparava alguna portada.

És molt difícil encertar les alinieacions de Pep Guardiola. Sempre té un as a la màniga el de Santpedor i la sorpresa és la seva millor amiga. De totes maneres, jo aposto per un Valdés a la porteria, una defensa amb Alves, Puyol, Piqué i Maxwell, una sala de màquines liderada per Xavi escortant el de Terrassa Sergi Busquets i Keita i col·locar a la davantera Iniesta per l'esquerra, Villa pel mig i Pedro per la dreta.

Altres variants? Adriano en el lloc de Maxwell i l'ex de l'Inter ajudant al mig deixant Keita fora. Una altra? Donar minuts a Jonas a la creació de la medul·lar al costat de Xavi i Busquets tenint en compte que els del Molinón no crearan massa al mig camp. O, com faria Cruyff, deixar Villa a la banqueta (perquè juga contra el seu equip de l'ànima) i donar entrada a Bojan. Què et sembla?

1 comentari:

  1. Bojan sí! Li ha arribat l'hora.
    Valdes. Alves. Piqué. Milito. Maxwell. Busquets. Xavi. Jonathan/Thiago. Pedro. Villa. Bojan

    ResponElimina