"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimecres, 22 de setembre del 2010

La Carbonero canta i Casillas s'espanta

"Dónde tengas la olla..." diu la sabiduria popular. També hauria pogut titular Durmiendo con su enemigo. O Sara treu Iker de les seves... Casillas. La gran Sara Carbonero, que com no deu tenir un euro fa de pluriempleada amb l'Ana Rosa, ha estat sensacional. Ja saps de què va. Que si Cristiano no va ni ha anat mai a un psicòleg com s'havia arribat a dir, que és un egoista i un individualista i que el Reial Madrit ja ho sabia quan el va fitxar! Juas, juas. Els guionistes del Crackòvia deuen treure foc pels queixals. No hi ha dret! La realitat supera, un cop més, la ficció. Per més bona que sigui.

Analitze'm-ho: Aquesta mossa, petonera i televisiva amb un pèl Pantene (com el meu) i amb un rebost farcit d'Special K per fer cacona amb regularitat, hauria de saber que hi ha coses que s'ha de callar. La Mata Hari de Toledo ha de diferenciar un llit d'un plató. Per a mi, el problema no és el que hagi dit la periodista (són obvietats) sinó el com ho ha dit, on ha dit i el perquè ho ha dit. Per tant, la dimensió és brutal. Qui pilla, en realitat, és Iker Casillas. La Saríssima, que domina l'off the record com ningú, raja per les teles el que li xiuxiueja el seu home després de revolcar-se. Què li haurà dit CR7 al gendre que totes les espanyoles de certa edat voldrien? Ana Rosa hauries d'haver morrejat la Carbonero després de la rajada!

En quin lloc deixa en Casillas la seva xicota? Per Déu, és el capità del Reial Madrit. Ja sabíem que CR7 no es parla ni pot suportar Higuaín (el pique dels dos a veure qui marcava més gols la temporada passada va permetre als de Pellegrini tutejar el Barça fins el darrer minut), però ara ja sabem que el vestidor no el suporta. Juas, juas. Quina serà la següent perla de la toledana? No oblidem que la seva Garganta Profunda és a l'epicentre del terratrèmol que és el vestidor del Bernabéu. Pagaria diners per veure la conversa postentrevista entre la Bella i la Bèstia!

I O Merengunho? El portuguès, que deu flipar, ha enviat un missatge xifrat i enverinat al seu capi. "Potser hi ha càmeres al vestidor", ha dit l'entrenador més guapo del món. El mediàtic tècnic es deu haver disfressat de Pepe Carvalho (gran coincidència) per trobar el traïdor que xerra pels descosits i viola el sagrat vestidor. Cal fer més comèdia? Avís per a navegants.

Per si de cas no ho has vist :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada