"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dilluns, 20 de setembre del 2010

Què hem de fer amb Ujfalusi?


Una setmana sense sou i feina per dia que Messi passi de baixa. Ja veuries com s'acabarien les tonteries. El txec Thomas Ujfalusi, més conegut per les seves aficions a visitar cases de putes que no pas per les seves habilitats futbolístiques, hauria de rebre un càstic exemplar. No n'hi ha prou amb el cinisme del "no ho volia fer" o del "voldria veure el més aviat possible Messi als terrenys de joc". La seva entrada, víctima de la impotència i de la seva més que limitada capacitat tècnica, amb tota la premeditació del món, buscant el turmell i amb voluntat evident de fer mal, hauria de passar a la justícia civil i no quedar-se en l'esportiva.

És el que passa quan l'imbècil de l'Eduardo Inda (director de Marca) recomanava la temporada passada a Pellegrini que aturés Messi com fos "tant per la via civil, com per la criminal". La meva indignació no és perquè la víctima sigui Leo Messi. Escriuria el mateix si l'agredit hagués estat Cristiano Ronaldo. En un món en el qual el futbol cada cop va més lligat a l'espectacle, no es pot anar a la cacera de l'estrella rival.

I ara... què fem amb Ujfalusi? Que pagui mil euros per dia que Messi estigui de baixa (lamentablement per a ell significaria poca cosa), que s'estigui apartat dels terrenys de joc tants dies com l'argentí blaugrana estigui lesionat, fer-li un examen psicotècnic abans de tornar a vestir-se de curt o tramitar la seva salvatge actuació al Tribunal Constitucional :)

Però no només Thomas Ujfalusi és el més imbècil de la pel·lícula. Què dir del públic del Calderón? Com poden aquella colla de fracassats cridar "Messi muérete"? Tampoc passarà res, és clar!. A més, el txec, a més de cínic, és un covard. Com Messi no el va voler rebre al vestidor del Calderón per escoltar les seves falses disculpes, avui l'hi ha enviat un SMS... des del telèfon del Kun! No s'ha atrevit ni a parlar amb Messi. Coses de la consciència, oi? Dóna la cara... Què trist fer-se un nom d'aquesta manera i entrar a la història del futbol com l'home que va lesionar Messi.

Quinze dies de baixa i sense afectació a l'os
El comunicat mèdic del FC Barcelona resa que el millor jugador del món pateix "un esquinç dels lligaments laterals intern i extern del turmell dret" sense "lesions òssies associades", de manera que es recuperarà molt abans del que es temia. De tota manera, dues setmanes de baixa en les quals Messi es perdrà els compromisos contra l'Sporting (dimecres), dissabte contra l'Athlètic Club i perillen el cansat despalaçament a Kazan per jugar contra el Rubin i el matx contra el Mallorca de Laudrup al Camp Nou. Gràcies Ujfalusi.

Ha passat un any just d'aquesta acció al Camp Nou. Casualitat?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada