"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dijous, 23 de setembre del 2010

Quin gust té un gol de Messi?


Foto: Sport.es
Quina olor fan els núvols? I quin gust té el gol de Messi al Getafe? Això és el que es deuria preguntar el xef Jordi Roca del prestigiós Celler de Can Roca gironí. En un magnífic reportatge del diari Sport, es retrata la creació dolça d'un restaurador que acumula més estrelles Michelin que denuncies en Kiko Matamoros. Jo, i amb tot els respectes, em quedo amb el braç de gitano (fote't monsieur Sarkozy).

El dulce de leche (alguna suggerència per la traducció?) és el gran protagonista com, d'altra banda, no podria ser d'una altra manera tenint en compte els origens rosarins del millor jugador del món. Els defensors són de merengue (casualitat?) de color blau emulant el color azulón del Getafe. El zig zag de Messi acaba en una porteria amb una xarxa de sucre. A més, està escrit l'acònim i+ que si ho dius infinites vegades sembla que pronunciïs el nom de Messi. La paternitat de la gracieta no és de l'omnipresent Màrius Serra sinó del sobrevalorat Puyal.

La pilota de dulce de leche s'ha d'estavellar a la porteria de sucre alliberant (atenció!) "una mousse apoteòsica amb crema de fruita de la passió, petazetas efervescents, aromes balsàmics, flors comestibles, menta, llima, llimona..."

I el pobre Messi va fer el golàs maradonià sense ser conscient de tot això. Per cert, quin gust deu tenir l'entrada d'Ujfalusi? Ous estrellats? Galtes de porc?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada