"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimarts, 21 de setembre del 2010

Dos partits de càstic: Un país de pandereta!


Dos partits de suspensió pel carnisser Thomas Ujfalusi per la seva premeditada, criminal i malintencionada entrada a Leo Messi. Ho ha decretat el Comitè de Competició, aquest dimarts a la tarda, després d'analitzar la jugada. Dos partits? El que s'està dient és barra lliure, nois! Agafeu-vos la justícia per la vostra mà! Que et donen un cop de colze, doncs et gires i li fots una òstia. Et quedaràs millor i total... dos partits. Per favor! Quina manera de baixar el llistó i abaratir les sancions!

Potser els d'aquest Comitè no han llegit el nostre blog en el qual queda demostrat que 365 dies abans del magnicidi de Calderón, el putero-defensa va fer el mateix a Messi al Camp Nou?. El que passa és que com aquest xicot és tan mal jugador com mala persona, no va enganxar l'argentí bé al coliseu blaugrana. Quin país!. I si la víctima hagués estat CR7. El què deia en un post anterior: Suspensió de feina i sou durant una setmana per cada dia que el jugador agredit estigui de baixa. Sigui quin sigui el cognom de l'un i de l'altre!.

Fixa't en la intel·ligència del Comitè de Competició que ha sancionat i multat l'espanyolista José Callejón per celebrar el gol de la victòria contra l'Almeria ensenyant una samarreta amb la cara serigrafiada de Dani Jarque. Com aquests cracks no havien conegut l'excapità de l'Espanyol, doncs sanció al cantu. Genial!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada