"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

diumenge, 26 de setembre del 2010

Científics esbrinaran si Terence Morris és... humà


Un equip de científics es desplaçarà, els propers dies, fins el palau blaugrana per fer un complet estudi de Terence Morris. Hi ha hagut queixes dels rivals que argumenten que l'estatunidenc del FC Barcelona no és huma. I la lliga ACB ho vol investigar. Fins a la capital catalana volarà un grup d'especialistes internacionals conformats per un antropòleg, diferents metges, un psicòleg, un neuropsiquiatra, un ginecòleg (mai se sap), Pilar Rahola i Belén Esteban. Les queixes sobre Morris se centren en què no riu, no sua, no parla, no mostra cap mena de sentiment, no s'enfurisma, no protesta, no es comunica. No canvia mai la cara i no es belluga si no és a la pista.

Xavi Pascual està preocupat pel resultat de l'anàlisi. El tècnic del FC Barcelona està molt content pel rendiment d'un Terence Morris que ha abandonat la indolència de la primera temporada per convertir-se en una autèntica pedra angular del projecte del Barça de bàsquet que està predestinat a guanyar-ho tot aquesta temporada. Morris ho encerta tot, dóna un cop de mà als seus companys, se sacrifica en defensa, no comet errors i, cada cop més, es mostra implicat en un projecte que l'ha motivat a estar-se dues temporades seguides en el mateix club des de 2001.

Des del FC Barcelona s'explica que han fet tot el possible per demostrar que Morris és humà. Fran Vázquez s'ha amagat a la seva taquilla per fer-li un ensurt... i Morris ni s'ha immutat. El van posar a viure, un dies, amb Andrés Iniesta per veure si l'estatunidenc canviava el caràcter i aconseguia insinuar un somriure encomanant-se de l'energia del divertit manxec... però no hi ha hagut manera. L'han lligat en una llitera en el vestidor i li han fet pessigolles als peus... no ha mogut un múscul de la seva cara... Han mirat d'enviar-li els programes polítics dels partits catalans de cara al 28-N... però no s'ha partit el pit de riure... com era d'esperar. Si Morris no demostra que és d'aquest planeta, el Barça s'arrisca a una greu lesió per alineació indeguda.

No se sap si Morris és una màquina, amb un ordinador al cap, dissenyada per jugar a bàsquet i embolcallada amb una mena de plàstic, tipus nina inflable, que imita la pell humana. Asseguren que l'endollen hores abans dels partits com si fos un mòbil i insinuen que Xavi Pascual el monta a peces com si fos un moble d'Ikea cada cop que hi ha un matx. Per això, hi ha un segon equip integrat per lampistes, enginyers informàtics, hackers i el presentador de Bricomania preparats per intervenirt en cas que la primera delegació no trobi mostres clares de la humanitat de Morris.

Altres teories apunten que va venir d'un altre planeta i Iker Jiménez està a punt de fer un especial sobre el 23 del Barça. De fet, detectius en enginyeria genètica estan estudiant si els tatuatges del jugador volen simbolitzar algun senyal vivent d'alguna cultura allunyada del nostre sistema solar. Seguirem informant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada