"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimarts, 28 de setembre del 2010

L'InterRail de'n Puyal


Puyal, abans d'agafar el tren a Riga

Joaquim Maria Puyal, veritable surfista de les ones catalanes, ha decidit, bo i recollint un repte que li enviava Pere Escobar des del programa El Club de la Mitjanit, viatjar fins a Kazan...en tren per retransmetre el Rubin-Barça de demà. Així, de moment, ja sabem que en Puyal i el seu equip de Catalunya Ràdio no farà pas vaga. 30 hores en les línies ferroviàries russes prometen. Potser caldarà escoltar la seva retransmissió ja que ens esquitxarà amb un seguit d'anècdotes (en les quals la primera persona serà imprescindible) d'una fita, com a mínim, curiosa.

L'Urruti t'estimo ha d'arribar a Kazan, aquest dimecres a les 11:00h, per guanyar l'aposta i cobrar el pèsol que s'ha jugat amb el seu company radiofònic. Serà un desplaçament curiós per a un personatge que radia els partits del FC Barcelona des del mes de setembre de 1976 i que és un autèntic malalt dels trens. Ara bé, anirà amb el sarró a l'esquena, dormint en els incòmodes bancs de fusta o viatjarà en primera, amb calefacció, vagó-restaurant i l'American Express a la cartera? Clar que, en defensa seva, l'aposta no diu res del com ha d'arribar als Urals.

Puyal va marxar dilluns, amb destí a Letònia, per arribar a Moscou des de Riga en tren. 18 horetes de traca-traca. Des de la capital russa necessitarà 12 horetes més per finiquitar el seu periple. Pots seguir aquest particular InterRail des del seu Facebook o del seu compte de Twitter. Així, ja sabem que al vagó restaurant hi havia, aquest dimarts al migdia, hi havia una cuinera fent pasta amb vodka. El jutge de l'aposta? Manel Fuentes. Des de Rússia amb amor!

2 comentaris:

  1. Caram el Puyol aguanta 18 hores de traca - traca? Quina maquina! Yo no !!!!

    ResponElimina
  2. Collons en Puyal sí que està gran!!!

    ResponElimina