"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimarts, 28 de setembre del 2010

Multen un futbolista grec per pixar-se de por al túnel del Camp Nou

Ho saben els metges. La por, la tensió i el fred fan pixar. Això és el que li va passar a un jugador del Panathinaikos grec durant el partit, corresponent a la primera jornada de la fase de grups de la Champions, que enfrontava els d'Atenes amb el FC Barcelona al Camp Nou. Ha estat sancionat amb uns 6.000 euros per fer un pipí al túnel del coliseu blaugrana encara que el nom de l'incontinent futbolista s'ha mantingut en secret. Matx, recordem-ho, en el qual els de Guardiola van maltractar els visitants per un contundent 5-1. La por escència va ser massa per un dels jugadors que el tècnic hel·lè va demanar que es preparés per saltar a la gespa, quan faltaven pocs minuts per acabar el compromís.

Els nervis van tenallar el xicot que, sigui pels problemes d'idioma, sigui perquè no trobava el lavabo, sigui perquè no va interpretar els cartells que anuncien els serveis, es va ficar per la bocana del Camp Nou i es va disposar a fer un riu. No podia anar als vestidors perquè aquest espai és tancat i barrat, per seguretat, mentre es disputen els partits.

En el futbol modern hi ha hagut alguns exemples recents. El polèmic Lehmann, que defensava la porteria de l'Stuttgart en l'anterior Champions en un partit contra l'Urimea, va orinar darrera la porteria en el minut 80'. Va ser sancionat malgrat que l'ex de l'Arsenal es va protegir amb la publicitat. El club el va multar però ell va argumentar que es posava bé la coquilla.