"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dissabte, 2 d’octubre del 2010

De com una obra benèfica acaba en una línia eròtica



Ja fa temps que sóc admirador del receptor dels Bengals, Chad Ochocinco que, òbviament, porta el dorsal 85. És un autèntic crack. Un paio que sancionen per fer servir el Twitter i... demana perdò en aquesta xarxa! Sensacional.

Doncs el xicot ha tirat al mercat estatunidenc una capsa de cereals destinada al consum infantil i bona part dels ingressos havien d'anar a parar a una obra de benficiència. Però ai las. Els qui truquen al número de telèfon que apareix a la capsa acaben sent atesos per una noia que fuma, que es posa coses a la boca i que els diu grolleries amb una veu sòrdida; bo i demant-los amablement el número de la VISA un cop fet el xou de presentació. L'error és majúscul. Riute'n dels traductors al català de la darrera obra de'n Ken Follet que han hagut de retirar 30.000 exemplars per un error garrafal. Estem parlant dels enormes Estats Units! Ara, ja s'han retirat les capses de tots els centres comercials per evitar que la senyoreta del telèfon agafi una crisi de pànic.

De moment, les simpàtiques famílies estatunidenques (que es veu que esmorzen tot junts, amb alegria, amb un gran somriure i que sempre són blancs, rossos i amb unes dents blanquíssimes) hauran d'esperar a tastar les delícies dels cereals, baixos en greix, a base de mel, nous i cibada torrada. Seran baixos en greix, però tota una bomba energètica! El festival del sucre! La capseta, per cert, costa menys de cinc euros.

No hi ha constància que els futbolistes de la Premier anglesa hagin fet pedidos urgents amb el número de telèfon equivocat.

1 comentari:

  1. es pot saber d'ont reus aquestes històries amic?
    teníes raó, boníssima
    un petó
    mon

    ResponElimina