"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimarts, 28 de setembre del 2010

Els Beach Boys fan de Top Gun abans que comenci l'NBA



Senyor, sí, senyor! Els Beach Boys dels Miami Heat, és a dir LeBron James, Chris Bosh i Dwayne Wade (amb quatre amics més) han començat la pretemporada en un indret, com a mínim particular. No han anat a un resort blindat per a la premsa, ni s'han tancat en una universitat... sinó que han escollitn una base militar aèria estatunidenca per aïllar-se i començar a preparar l'assalt als Lakers. Vaja, que jugaran a ser Top Gun entre cistella i cistella i abdominal i abdominal.

La base aèria d'Englin, al nord-est de Miami, representa l'esperit d'humilitat, de sacrifici i de disciplina que la franquícia de l'estat de Florida vol adoptar i traslladar a les pistes de l'NBA i fer callar la gent que assegura que hi ha massa galls en el galliner de Pat Riley. No hi ha res com ser un bon marine! I want you! A més aprofitaran per donar moral a les tropes estatunidenques que porten la bandera de la llibertat i de la democràcia arreu (juas, juas).

Erik Spoelstra, l'entrenador dels Heat, ha celebrat poder compartir unes jornades amb els aviadors estatudinencs. Qui farà el paper del nan Tom Cruise (LeBron?, Ilgauskas?) a Top Gun? (un film que, per cert, no han repetit mai a la TV). Vist el panorama, el Reial Madrit d'Ettore Messina podria prendre exemple. Es podrien concentrar amb la Legión, tropes d'elit espanyoles, on segur que aprendrien coses útils com liar-se un porro o com donar pel cul als pobres moros. Amb el drap rojigualda (amb pollastre inclòs), els novios de la muerte i la cabra pollosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada