"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimecres, 29 de setembre del 2010

Millor un total de Mou que un partit del Madrit


1.- M'agradaria poder llegir les cròniques que s'estaven enllestint a les diferents redaccions del soporífer Auxerre-Reial Madrit fins a que 9' pel final Un pasito p'alante De María fes el gol de la victòria blanca. La premsa es deuria cagar en Déu i sa mare. Ja s'estaven fregant les mans davant un pèssim matx dels de Merenguinho, doncs la jugada més ofensiva que van fer va ser una rematada de cap de Pepe al pal de Casillas (al més pur estil Albiol).

2.- Gonzalo Higuaín hauria de ser la bomba que prepara el FC Barcelona per a 2011 (queden dos mesos) i no pas Rooney.

3.- Impressionants les instruccions de Karanka a Özil. Semblava una peli muda. El basc li assenyalava uns dibuixets i l'alemany feia uns ulls encara més esbatanats del normal. Potser estava enlluernat per les botes roses que estrenava.

4.- Que algú li digui a Marcelo que no és (ni serà mai) Roberto Carlos.

5.- Florentonto: Obre el Bernabéu a les rodes de premsa del Merenguinho. Són més emocionants i tenen més interès les paraules de Mou que no pas els partits del Reial Madrit.

6.- Sensacional Manolo Sanchís emprant la primera persona del plural (el comentarista, que potser no tenia el COU, va dir la tercera persona) per comentar el matx. T'imagines un dels exblaugrana, per una tele estatal, dient coses del tipus "estem a punt de marcar", "gairebé marquem" o "sóm molt millors que els francesos"?.

7.- CR7 ha demanat als serveis jurídics del Reial Madrit que facin una carta a la UEFA demanant, sisplau, que les porteries contràries facin cinc metres més d'ample i un d'alt.

8.- L'Auxerre em va aixefar el titular. Un dels seus congolesos va estar a punt de marcar. Què bonic hauria estat titular L'Auxerre se l'N'Dinga a Casillas. Per cert, mai havia vist en un equip de Champions un kenyata i un de Burkina Fasso. Tu?

9.- No et perdis el paper de Cadira. L'alemany, que encara no s'explica què fa al Reial Madrit, es dedica a no molestar. Passar desapercebut, estorbar els contraris si passen pel seu costat, enganxar-se al defensa rival de torn (no fos cas que li passin la pilota) i resar perquè Mou no l'insulti.

10.- T'ha quedat clar que la sèrie Águila Roja és la més millor de totes les teles del món? T'ho dic perquè només ho van dir unes 30 vegades durant la retransmissió.

1 comentari:

  1. On s'ha de signar perquè Higuaín fitxi pel Barça?
    Per cert, o Bojan espavila o el veig amb la samarreta del Fenerbaçe en pocs mesos. Si vol fer alguna cosa amb el Barça ha d'aprofitar els minuts que li donen i les ocasions que genera l'equip. A Kazan en va tenir una més o menys similar a la que va fallar contra l'Inter en el partit de tornada de semifinals de Champions de la temporada passada.
    Evidentment, no es tracta de responsabilitzar el xaval de la manca de gol de l'equip en partits puntuals, però sí de recordar que no tothom val per a la davantera del Barça, per molt que sigui de casa i tal i tal...
    I, evidentment, Rooney ni regalat.

    ResponElimina