"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dijous, 30 de setembre del 2010

M'importa un rave Di Maria... com està l'altre conductor@?


Com aquesta merda de professió nostra (la del periodisme, vull dir) està tan adotzenada i totes (escric totes) les redaccions es limiten a copiar i traduir els teletips d'EFE, resulta que l'aparatós accident de Di María, a Madrid, va ser el dimarts a les 21.30h. Doncs estem parlant de l'Esperit Sant perquè, a aquella hora, l'argentí, per més que el seu nom sigui Ángel, era a Auxerre salvant-li el culet a O Merenguinho.

Comptat i debutat resulta que aquest egoista de cama esquerra, acompanyat de la seva xicota, es va saltar un stop. Gravíssim. Els fets van passar dimecres a la matinada i, com a resultat, han derivat el futbolista i la sentoreta a un hospital per precaució on són en observació. Es veu que Un pasito p'alante De Mariaes va precipitar, sense contemplacions, sobre un altre cotxe que anava fent el seu camí i sense emprenyar ningú. Amb tota la potència del seu tot terreny. Per cert, del conductor o conductora (semblo els d'ICV-EUiA) ni una paraula. Com carai està? O encara serà culpa d'ell@ no haver-se aturat perquè l'ex del Benfica seguís el seu camí?

Di Maria té la vida solucionada, potser a l'altr@ li han esguerrat. Però com és un jugador del Madrit, doncs no passa res! Ningú diu res. No es parla de multa, ni de test d'alcoholèmia. Que se salta un stop, doncs que se'l salti. Només faltaria. Si va fer el gol del triomf contra l'Auxerre! Controls psicotècnics ja. Abans de deixar segons quins cotxes en mans de segons quines persones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada