"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dilluns, 27 de setembre del 2010

Rooney al Barça? Les putes del Camp Nou demanen un plus!


Mentre la Premier anglesa tracta de buscar un jugador que no hagi anat mai de putes i sigui fidel a la seva senyora, Wayne Rooney viu en un clima complicat a Manchester. Segons la premsa anglesa, el jugador més lleig de la lliga anglesa (segons una enquesta recent feta a les Illes entre senyores de totes les edats) podria deixar Old Trafford. Rooney està vivint un autèntic calvari per les infidelitats que va tenir mentre la seva esposa, Coleen McLoughlin, estava embarassada. El genial davanter dels diables vermells es va allitar amb la prostituta Jenny Thompson, coneguda amb el nom de guerra de Juicy Jenni, pagant la friolera de 1.140 euros per cadascuna de les set nits que la va conèixer bíblicament. Per a Rooney es tractava d'una dona més (ja de ben jovenet freqüentava els bordells del seu Liverpool natal per anar amb senyores que fumen que li doblaven l'edat) però Anglaterra no li perdona la darrera infidelitat. Tampoc la seva dona, que ha marxat a casa dels seus pares, i així no haurà d'escoltar el secador de cabells i l'aspirador que el 10 del ManU encén cada nit per poder adormir-se.

Des d'Anglaterra col·loquen a Rooney al Camp Nou. Asseguren que el FC Barcelona està preparant una bomba per a 2011 (falten dos mesos) i sembla que el potent davanter podria canviar la pluja de Manchester pel bon clima de la capital catalana. Com al conjunt de Guardiola li manca un davanter centre de garanties, Rooney podria ser la solució. Treballa, se sacrifica, disposa d'un terrible xut amb les dues cames, és potent i, a vegades, sorprén amb trets de falta impressionants i es deixa caure a les dues bandes amb absoluta habilitat i naturalitat. Només s'hauria de perfilar el seu caràcter per mirar que vegi les menys targetes vermelles possibles. A més, el Barça tindria un incentiu més ja que Rooney treballa amb diferents marques conegudes internacionalment i es calcula que el seu impacte mediàtic és de més de 50 milions d'euros. Per si això fos poc, no pot veure Cristiano Ronaldo i odia profundament el portuguès que va ser el seu company al vestidor d'Old Trafford.

Rooney, a més, si vol seguir amb la seva afició de cercar amor a canvi de diners, s'estalviaria diners en desplaçaments. Els adelaños (rodalies) del Camp Nou estan farcits de putes. El col·lectiu de treballadores sexuals (com diuen els d'ICV-EUiA) ja ha demanat a Jordi Hereu un plus... de perillositat mentre, desesperades, busquen el telèfon de Maria de Mora.

1 comentari: