"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

divendres, 10 de setembre del 2010

Espanya es fot una festa monumental a Bs As amb botineres


Va ser la festa o el canvi d'horari el motiu de la migdiada de Cesc en plena recepció de la presidenta del país, Cristina Kirchner, al Saló de les Dames de la Casa Rosada?

Botineres. Repassant la premsa argentina llegeixo que la selecció espanyola de futbol s'ho va passar d'allò més bé, a Buenos Aires, abans de l'amistós que havia de jugar contra l'albiceleste al Monumental de River. Botineres. ??? Truco a la meva amiga Natàlia (argentina de pro) i em defineix botinera: Es veu que són noies siliconades que tenen com a feina anar als boliches (discoteques) freqüentades per futbolistes de renom per oferir-los carinyo i comprensió. Botineres. Es diuen així perquè a l'Argentina les botes dels futbolistes es coneixen com botines.

Després, la selecció estatal encaixa quatre gols i Pepe Reina encara no ha recuperat l'equilibri. La nit porteña els va confondre. De fet, des de l'altra banda de l'Atlàntic parlen que només 36 hores abans del compromís, els campions del món van ser caçats per les amables botineres a dues discoteques de moda de la zona de Palermo (Esperanto, Hummer i Ink) que són ubicades a l'avinguda Juan B Justo. Sales de festa que les botineres dominen a la perfecció ja que són el seu territori de caça, doncs sovint els futbolistes argentins de primera línia les visiten.

A les xarxes socials argentines ja van apareixent diferents missatges en els quals, els clients anònims expliquen com veuen entrar els jugadors a les sales de festa. És el que té el periodisme 2.0. Oi?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada