"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dijous, 9 de setembre del 2010

La Mannschaft: Una colla de mariques


A Alemanya estan divertits. Després de les polèmiques picabaralles entre Philip Lahm i Michael Ballack sobre la capitania de la selecció i dels afers de llit de l'ex del Chelsea, el representant de Ballack hi ha posat cullerada. Michael Becker ha assenyalat que la Mannschaft està "controlada per una colla de mariques i això es nota en el seu estil de joc". L'agent de Ballack ha carregat contra la selecció de Joaquim Löw (semifinalista a Sud-àfrica) però no ha volgut donar noms dels presumptes gais (com si fos un delicte).

Per a ell, les baralles del seu representat amb Lahm (per la capitania) i amb Müller (per dur el 13 a l'esquena) són el resultat de la força que té la "colla de marietes" de l'equip nacional. De fet, els defineix com (atenció) "pobres,lletjos, sense talent, burocràtics, inhumans i gais". Becker, inasequible al desaliento, ha avisat que, ben aviat, un exinternacional de la Mannschaft "dirà tota la veritat".

De moment, el representant es defensa argumentant que s'ha violat l'off the record i que, quan es referia a colla de mariques, denunciava que, amb Löw a la banqueta, s'havia deixat de banda la tradicional supremacia física dels teutons per passar a un joc elegant i de toc que, per a Becker, és un símptoma més del lobby gai. Les paraules del representant de Ballack es van fer en un luxós restaurant de Luxemburg i hauria assenyalat que, en la convocatòria per a Sud-àfrica, "n'hi havia un de mig gai". Òbviament, no és possible ser mig gai. És com està embarassat. O se n'està o no se n'està.

Travesses
La premsa sensacionalista alemanya (Bild i companyia) ja s'estan fregant les mans. Polèmica=vendre diaris. S'especula, de moment, amb tres noms: Philipp Lahm, Joachim Löw o Oliver Bierhoff, mànager de la selecció, que no pot veure Ballack des de l'any passat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada