"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dilluns, 6 de setembre del 2010

Una setmana de puta merda


1.- El futbolista del Reus, Jordi Pitarque, ha mort, aquest dimarts a la matinada després de patir tres aturades cardiorespiratòries. Aquest diumenge, el futbolista tarragoní va jugar amb tota normalitat el partit de Lliga que enfrontava el seu conjunt amb el Prat. El davanter no va poder acabar el matx ja que va ser expulsat per doble amonestació en el minut 74. Durant la tarda de diumenge es va trobar perfectament i se'n va anar al cinema. Res feia suposar la delicada situació que viuria només unes hores després.

Pitarque, de 23 anys, ha mort a la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa després que els metges li practiquèssin un coma induït. El tècnic del conjunt reusenc, Santi Castillejo, havia suspès l'entrenament de la tarda i va donar permís als seus homes per estar-se al vestidor esperant notícies del seu company. El davanter, natural de l'Ampolla, havia superat totes les proves mèdiques que se li havien practicat des que va fitxar pel Reus, l'estiu de l'any passat, procedent de l'Amposta. S'havia format a les categories inferiors del Nàstic.

2.- Mor el pilot Shoya Tomizawa al GP de San Marino. 19 anys. Tomy, el somriure del Mundial de Moto 2, sempre serà recordat com el primer pilot que va guanyar una cursa en aquesta nova categoria. Tenia enamorat tot el paddock, malgrat els problemes d'idioma, i era considerat un pilot amb un gran futur. "L'única paraula que conec en italià és Coca-cola", deia. 40 minuts de massatge cardíac no el van poder remuntar. Tres dels quatre darrers morts en curses de motos han estat nipons.

3.-Mor el massatgista de l'Sky, Txema González, per una infecció alimentària durant la Vuelta: 43 anys

4.- Mor el primer ciclista mediàtic de la història: Laurent Fignon: 50 anys

Descansin en pau!

2 comentaris:

  1. Esgarrifa una mica ... les morts de futbolistes dels darrers anys per temes de cor???

    ResponElimina
  2. la propera Marato de TV3 hauria d' anar destinada a aquest tema

    ResponElimina