"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dissabte, 11 de setembre del 2010

Un matx de futbol que acaba 425-354



Pobres porters! Ara bé, s'ha de dir que el resultat de 425-354 és el resultat d'una experiència curiosa en la qual van participar dos equips anglesos d'aficionats, el Leeds Badgers i el Warwickshire Wolves, que van estar jugant durant 57 hores. Si et fa mandra sumar, uns i altres van fer 779 gols (i segur que els àrbitres no van xiular algun que altre penal claríssim).

La Universitat de Warwick va deixar les seves instal·lacions per aquesta curiosa (si més no) experiència. Els jugadors (a la foto els tens: suposo que abans de començar ja que estarien fets un desastre després de la marató) era superar el rècord que tenien uns simpàtics futbolistes de Qatar que van estar 42 hores i cinc minuts. Carai! Els venia de cinc minuts? Val a dir, però, que ha de tenir més mèrit jugar sota el sol dels Emirats Àrabs que sota la fresqueta de la campiña (gran paraula) anglesa. No?

Els espectadors (intueixo que els soferts pares i mares, algun periodista local, uns quants metges, per si de cas, i una bona colla de jubilats) van col·laborar deixant uns 13.000 euros que es destinaran a obres de caritat. Alguns cèntims podrien anar per comprar unes noves botes als pobres futbolistes...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada