"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimarts, 7 de setembre del 2010

Sandro: menos samba e mais traballar


Sandro Rosell és un autèntic fenòmen.

A banda de ser el primer president virtual de la història del Barça, de treure-li la presidència d'honor a Johan Cruyff (segueixo dient que les formes de Laporta no van ser les correctes, però tots els qui critiquen l'holandès haurien estat els primers en haver-lo votat), de no assistir de manera impròpia, absurda i vergonyosa a la manifestació contra l'amputació de l'Estatut, de fer la primera gilisortida del seu mandat a Extremadura (molt interessant pels interessos del Barça) i, no content, fer-ne una segona Perpinyà per (atenció!) arrencar el compromís estratègic i útil de fer un partit de l'USAP a Barcelona (com si no hi hagués feina a fer), ara resulta que crea un codi ètic. Codi, per cert, que fa riure. Ah, això sí, amb la corresponent comissió de seguiment. Que només vol dir que cinc socis panxuts es limitaran a fotre uns bons tiberis mentre ordenen el món blaugrana i fan safareig.

A banda de les tonteries habituals d'aquests codis, em criden l'atenció tres de punts. Prohibit contractar familiars. Bé, en principi mola. Però, què passa si un té un germà o germana que és un crack en determinada matèria? Perquè no es fa extensiu a querides o amants, perquè no es parla de no contractar gent endollada perquè son pare és conseller delegat de tal o qual empresa i el nen o la nena no saben fer la o amb un canutu?

Evitar despeses sumptuoses. Buf! Què vol dir sumptuoses? On és el límit de la sumptuositat? Óbviament, és un parany per cobrir-se les espatlles per seguir com fins ara perquè, amic, el poder i fardar agrada a tothom! Què vol dir sumptositat? que dinaran al Pizza Ràpid, al Burger King mentre fan les assemblees, que aniran en metro com els polítics en campanya electoral que no saben ni on han de fotre el bitllet? Que no aniran a Extremadura o a Perpinyà? Que convidaran les directives rivals a un entrepà? Que ja no hi haurà cotxes oficials? Ni xofers? Hi haurà una entrendidora i romàntica mitja llum per estalviar durant els partits? És com si en el codi de circulació s'amenacés amb multar els cotxes que vagin massa ràpid. Quant és massa ràpid?

No cometre actes que atemptin contra la bona imatge del club. Sr Rosell: ja ho ha incomplert. Se l'esperava el 10-J!!

Sandro: deixa de jugar a ser president i posa't a la feina, home.

4 comentaris:

  1. Canya al Sandruscu !!!

    Firmat: Jan

    ResponElimina
  2. Ostres amb aquest Codi Etic no tindriem en Piqué no?. Era nebot d'un Directiu del Barça...

    ResponElimina
  3. no se per què em sembla que el càrrec de Presi del Barça li està quedant massa gran ... necessitem més temps per jutjar però em dóna aquesta sensació!

    ResponElimina
  4. Sincerament, desconec els motius pels que va arrassar a les eleccions, però en sandrusco mai ha sigut del meu agrat.Reconec que és bó per vendre fum, però se li veu tant el llautò...Per cert, ja s'ha venut les accions de la seva empresa, com va dir que faria? ai, tan vendre ética i després....
    JAD

    ResponElimina