"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimecres, 20 d’octubre del 2010

Drenthe entra a Hombres, Mujeres y Viceversa


Aquesta és la Jackie


I aquest, en Drenthe

M'he quedat, aquest dimecres al migdia, absolutament impressionat i de pedra. Tenia de fons el pitjor programa de Telecinco que porta el nom d'Hombres, Mujeres y Viceversa. Home, és complicat, d'entre tota la merda d'aquesta cadena, triar el treball nefast) i he deixat el que estava fent per no perdre'm detall. No m'ho podia creure. El jugador del Reial Madrid, Royston Drenthe (actualment cedit a l'Hèrcules) ha trucat en directe per desmentir la seva presumpte relació sexual amb una de les noies que busca (teòricament) una relació i (en realitat) una portada d'Interviú. Com pot un jugador d'elit rebaixar-se a trucar a un programa d'aquest calibre? No té altres coses a fer, aquest xicot? Altres preocupacions com ara aprendre a xutar? Jo sóc Seitó Esteban i poso l'holandès dues setmanes a fer abdominals i a portar els cafès. O pitjor, l'obligaria a llegir un llibre!

M'he quedat esmaperdut. La noia en qüestió és una tal Jackie (brasilera) que es veu que es dedica a exercir de botinera (noies que s'acosten per xerrar sobre Proust amb els futbolistes i visitar exposicions de prerafaelites britànics amb ells mentre escolten Louis Armstrong) i que ha tingut més d'un frec a frec amb futbolistes d'un cert nivell. Fins i tot es veu que feia d'atrezzo a la famosa festa de'n Laporta al Luz de Gas. A més, representa que és molt amiga del feixista del periodista esportiu Pipi Estrada (gran comentarista) que es passeja pel plató guarnit amb jerseiets l'única gràcia dels quals es veure si el d'avui porta la rojigualda més gran que el d'ahir.

Drenthe ha defensat la integritat d'aquesta noia, ha assegurat que són molt amics i ha lloat que tingui "una boca tan gran". Ai, Drenthe. Que trucaves per ajudar-la, home!

Aquesta joia televisiva que es diu Hombres, Mujeres y Viceversa on s'hi presenta el pitjor de cada casa (com més golfos millor) i que acaba creant líders demagògics d'opinió en altres programes de la cadena, no és res més que una recreació dels repugnants mercats d'esclaus del passat. Es presenten nois i noies per escollir parella i assisteixen a una impressionant desfilada de noies siliconades i nois musculats amb una intel·ligència molt propera a la dels conills o dels ànecs. Es miren les dents, es miren les tetes, es toquen els abdominals i, au, embolica que fa fort.

1 comentari:

  1. El Prerafaelitisme (Pre-Raphaelites) és un corrent artístic anglès, sorgit entorn un grup de pintors, poetes i crítics, fundat el 1848 per John Everett Millais, Dante Gabriel Rossetti i William Holman Hunt amb el nom de Pre-Raphaelite Brotherhood.

    La intenció del grup era la reforma de l'art refusant el manierisme per considerar-lo com una aproximació mecanicista adoptada pels artistes seguidors de Rafael i Miquel Àngel. Pensaven que els posats clàssics i les elegants composicions de Rafael, en particular, havien tingut una influència corruptiva sobre l'ensenyament acadèmic de l'art. D'aquí el nom de "Prerafaelites". Buscàven un retorn al detallisme, els colors intensos i les composicions complexes del Quattrocento italià.

    ResponElimina