"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dijous, 21 d’octubre del 2010

Sou(s) de Sara Carbonero: aquest post pot ferir sensibilitats


Saps quan valdria un top-less Sara Carbonero? 150.000 euros. Saps què va cobrar per venir a Barcelona, unes horetes, i batejar una botiga de Puma? 12.000 euros. Saps que cobra per les seves participacions al programa d'Ana Rosa Quintana? Mil euros a la setmana. Aproximadament el mateix que ingressa per les seves cròniques per a la televisió italiana en el programa Premium Calcio. Saps quin és el seu sou a Telecinco? 100.000 euros anuals. És a dir, 8.300 al mes. Per la campanya de Pantene? 120.000 euros. Per a les fotos en bikini d'aquest estiu va incrementar en 50.000 euros al seu compte corrent. Sort que la millor imatge de la toledana va ser gratuïta! 26 anys i encara no hem acabat la carrera de period... perio què? Si vols, pots anar sumant. Totes les dades, en aquest article.

2 comentaris:

  1. Mira, la noia fa be de treure tajada ara que pot mentres encara estigui "en el candelabro". Ole per ella, mentre hi hagi babaus que flipin amb el seu look tronat de princesa de Mc Donald's de poligon, pues guay

    ResponElimina
  2. Doncs jo penso que si vol mantenir la seva credibilitat com a periodista s'està passant una mica de treure 'tajada' mentre 'està en el candelabro'. Explotar massa la seva imatge pot passar-li factura d'aqui a uns anys.

    ResponElimina