"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

divendres, 1 d’octubre del 2010

Contador i el di(2-éthylhexyl)

Un cop reiterat que no tinc res en contra d'Alberto Contador i de constatar que el ciclisme està mort, afegeixo que no m'agradaria estar, en aquests moments, a la pell del guanyador de les tres grans proves del calendari. D'acord que L'Equipe sempre s'ha caracteritzat per buscar les pessigolles als ciclistes espanyols, però el diari francès apunta a una autotranfusió de sang de l'actual guanyador del Tour. Sempre segons aquest diari, Contador, s'hauria autoinjectat sang pròpia, en petites quantitats, per no alterar el seu "caòtic" passaport biològic. Es veu que l'orina del ciclista, a banda de la poca quantitat de clembuterol trobada, tenia restes de di(2-éthylhexyl) que és una substància plàstica que es troba a les bosses de sang. Jo no em crec res de res. De ningú! És que no hi ha per on agafar-ho! T'imagines Xavi i Iniesta demanat a un coleguilla, sense que se n'assabenti Guardiola, que els porti carn de no se sap on perquè la de l'hotel és molt dolenta? Creus que Carles Costa deixaria que Rafa Nadal, al vestidor, es prengués el batut que li ha fet un amic? Els metges dels Lakers deixarien entrar un mal fuet a l'Staples?

Els científics han aplicat al pipí de Contador una substància dissenyada per detectar rastres de les sempre sospitoses bosses de sang (encara no se sap qui era l'AC de l'Operació Port) i s'hi ha trobat di(2-éthylhexyl) que, sempre segons L'Equipe, estava en la mostra extreta al madrileny el 21 de juny a Pau, etapa de descans. Aquesta pràctica, encara no aprovada per l'Agència Mundial Antidopatge ni per la UCI, apuntaria que Contador s'hauria posat sang seva procedent d'un altre moment de la temporada, en la qual sí que hauria recorregut al clembuterol, en petites quantitats per no alterar el passaport biològic de l'esportista madrileny que, a més, titllen de "caòtic".

El clembuterol tampoc es pot emprar en l'engreix dels animals ja que és una substància prohibida, els kazaks de l'Astana, l'equip d'aquest estiu de Contador recolzen la suspensió temporal i demanen "més explicacions" al de Pinto...A qui creus?

4 comentaris:

  1. hola, tu ja l'has jutjat i sentenciat, aixo esta clar

    ResponElimina
  2. No saps com m'agradaria haver de rectificar, anònim de les 16:51

    ResponElimina
  3. està bé tot plegat... un embull perquè costi més arribar al què va fer qui i quan.

    (PD: també en pots dir di(2-etilhexil), no sé perquè, però a mi en català m'agrada més).

    Petó.

    ResponElimina
  4. Prou d'hipocresies:a veure quan s'instauren a nivell oficial els controls mèdics dels esportistes per evitar que les substàncies dopants no causen estralls a la seva salut.Per qué és obvi que s'estàn cebant amb el ciclisme, un esport que personalment m'apassiona, però i la resta d'esports? ¿Algú pensa que la resta d'esportistes no pren substàncies dopants? Si sembla que siguin criminals, per l'amor de Dèu¡¡¡¡Salut
    JAD

    ResponElimina