"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dissabte, 23 d’abril del 2011

El borratxo del PP, Nacho Uriarte, critica Piqué en el seu blog


Sense comentaris. Nacho Uriarte, a qui van obligar a dimitir del seu càrrec de president de les Nuevas Generaciones del PP per provocar un accident de trànsit amb les facultats "sensiblement perturbades" per doblar la taxa d'alcohol en sang un divendres a les 6:00h del matí de fa un any, s'atreveix a criticar Gerard Piqué. Aquest individu, que era responsable de Seguretat Vial dels conservadors, creu que el 3 del Barsa (textual) és "un ultranacionalista" (jo em pregunto... i tu què ets, xato?) que "intenta deixar en ridícul el sentiment d'España" ( i tu no menystens Catalunya a la mínima, macu?).

S'acomiada aquest ésser repugnant amb un "Piqué et demanaria que deixis de dir tantes tonteries polítiques i excloents. No està l'horno para bollos aquest país gràcies a gent com tu". Escolta simpàtic borratxin: aplica't el discurset.

A més, té els pebrots d'avergonyir-se dels crits de Shakira eras una puta que els educats, respectuosos i intel·ligents seguidors del Reial Madrit van dedicar, a Mestalla, a la cantant colombiano-libanesa-catalana companya de Piqué. No van ser una minoria (jo hi era i sobri, nano) sinó tots. Escolta noi... Pensa que mai (mai) al Camp Nou es cantaria Carbonero eres una puta. A més, es creu legitimat per disculpar la cantant per sortir amb Piqué. ???? Home, tampoc els metges que et van portar al món tenen cap culpa, oi?

Però, què es pot esperar d'un ésser que adora un Aznar a qui "ningú li havia de dir les copes que es podria prendre abans de conduir". Apa Nachete, vés a fer un anisete!

1 comentari:

  1. No tenia ni idea de l'existència d'aquest èsser ...INDESEABLE!!!

    ResponElimina