"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dilluns, 18 d’abril del 2011

Sembla que Mou inscriu els seus fills en un cole prop de Milà

Evasió o victòria. Mítica pel·lícula (que mai han fet per la TV) que podria inspirar José Mourinho. El portuguès comença a ser conscient que el seu futur no passa, la propera temporada, per Chamartín. Només en el cas de guanyar la Copa o la Champions The Special Five podria quedar-se al Reial Madrit. De fet, des de la premsa italiana ja asseguren que Mou ha inscrit els seus fills en un el·litista col·legi de Lugano (Suïssa) que és a només 37 quilòmetres d'Appiano Gentile que és el lloc en el qual entrena l'Inter. La veritat és que ja friso per escoltar la rajada del lusità quan deixi el Reial Madrit. Ja veurem com es queden els defensors cavernícoles (de la caverna) de Mou quan l'entrenador comenci a bordar. Juas, juas.

Per cert, recordo la temporada passada quan Mou deia, en el creuament de semis de Champions Barça-Inter, que els blaugrana estaven "obsessionats" amb la final de la Lliga de Campions que s'havia de disputar al Bernabéu i que això els feia menys perillosos davant el seu Inter que només tenia il·lusió. Qui és l'obsessionat ara, Mou?

Torna amb els teus neroazurri (encara que a la massa social del Barça li dolgui), amb en Moratti (que més que un president és un pare) i segueix amb el teu discurs del calendari, de jugar contra 10, de persecució... Segurament, hi ha, com a mínim, una persona que s'està descollonant a la Casa Blanca. És Jorge Valdano. A l'argentí ja li deuen haver cridat l'atenció els seus companys de despatx perquè deixi de petar-se de riure. Així no hi ha qui es concentri...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada