"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

divendres, 22 d’abril del 2011

Phil Jackson i el seu genial sentit de l'humor

Once upon a time (com diuen els anglosaxons) que vol dir, més o menys, el nostre Hi havia una vegada... un jove entrenador que es deia Phil Jackson. Havia jugat als Knicks de Nova York i havia guanyat dos anells com a jugador. Encara no tenia ni l'enorme ranxo de Montana, ni els quilos de llibres que estudia, ni havia abraçat la filosofia zen i les tradicions espirituals dels pell-roges estatunidencs, ni havia començat a explotar les possibilitats del seu complicat i demolidor triangle ofensiu, ni entrava al vestidor només un minut abans que comenci el partit com fa avui.

Aquest jove entrenador, treballava en els Albany Patroons de la CBA. Un bon dia, el seu equip havia de jugar un partit al Canadà i, per problemes amb les comunicacions aèries, en Phil Jackson va omplir la seva furgoneta amb 10 jugadors negres del seu equip. Va arribar a la duana i el guàrdia fronterer li va preguntar si entrava al país per negocis o per plaer. Per negocis, va contestar Phil Jackson. Quina mena de negocis? Va insistir el duaner. No ho veu? Tràfic de negres", va respondre.

Una altra anècdota curiosa (i divertida d'en Phil Jackson) va ser quan li van detectar una pedra al ronyó. La va batejar com a Kobe Bryant. Perquè no passava :) Es referia a què no passava al lloc, conegut com a cigala, ideat per excretar de manera natural aquestes incidències.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada